Waar kun je de serie Gangs of London (2020-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Gangs of London’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2020 met een IMDb-score van 8.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Gangs of London’ uit 2020 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Gangs of London is een titel uit het jaar 2020 in het genre ‘Misdaad’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.1, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Bol.com  ➡️ Ga meteen naar Gangs of London bij Bol.com. Via deze webwinkel kun je voordelig de dvd van elk van de drie beschikbare seizoenen vinden op het moment van schrijven.
❌ CANAL+ Een tijd was Gangs of London hier bij CANAL+ te zien. Hij is er momenteel echter niet meer te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je echter wel de eerste 7 dagen gratis.
❌ Viaplay Voorheen was de misdaadserie Gangs of London ook bij Viaplay te zien, maar inmiddels is hij uit het aanbod in Nederland verwijderd.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Gangs of London kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Gangs of London.

Gratis online kijken naar Gangs of London

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Gangs of London bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

Finn Wallace was 20 jaar lang de machtigste crimineel in Londen. Ieder jaar stroomden er miljarden ponden door zijn onderneming. Maar nu is hij dood en weet niemand wie de opdracht voor de aanslag gaf.

Titel Gangs of London
Jaar 2020
Soort Serie
Categorie Misdaad
IMDb-cijfer Gemiddeld 8.1 uit 10
Synopsis: Viaplay