Waar kun je de film ‘Elvis’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Elvis’ (2022) online kijken kunnen. De muzikale film over ‘The King’ verscheen vorig jaar in de bioscoop en wordt getekend door optredens van topsterren als Austin Butler (als Elvis Presley), Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson en Richard Roxburgh. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Elvis’ (2022) online kijken?

In juni 2022 was het dan eindelijk zo ver: de gloednieuwe film Elvis verscheen op het witte doek in Nederland. De streamingreleasedatum van de film viel uiteindelijk op vrijdag de 2e dag van september en daarnaast is deze film ook onder andere bij Pathé Thuis te zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Elvis bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film ook verkrijgbaar zonder abonnement door hem te huren of kopen. Als je je gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✔️ HBO MaxBij HBO Max kun je sinds september 2022 naar de muzikale hitfilm Elvis kijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoOp dit momenteel staat de film hier niet online.
⛔️ SkyShowtimeHet video on demand-platform SkyShowtime biedt deze titel niet aan.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Elvis nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Elvis’ (2022)

Elvis is een groots opgezette bioscoopfilm van Warner Bros. Pictures en de voor een Oscar genomineerde visionaire filmmaker Baz Luhrmann over het leven en de muziek van Elvis Presley, met hoofdrollen voor Austin Butler en Oscarwinnaar Tom Hanks. In dit door en door filmische drama zien we het leven van Elvis (Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Streaming informatie over de film

TitelElvis
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 39 minuten
TaalEngels
CategorieMuziek, Drama
RegisseurBaz Luhrmann
CastAustin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge, Helen Thomson, Richard Roxburgh

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland