Komt er een ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 5? En wanneer?

Op maandag 6 mei was het zover: toen startte het splinternieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders. Vriendinnen Bo, Kimberly, Florine, Leslie en Pauline nemen ons weer mee in hun modieuze en dramatische levens. Het seizoen heeft tien afleveringen en loopt tot 8 juli. Maar weten we eigenlijk al of er ook een Echte Gooische Moeders seizoen 5 volgt? En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken op Videoland?

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een ‘Echte Gooische Moeders’ seizoen 5?

In seizoen 4 van Echte Gooische Moeders volgen we wederom de vriendinnen Bo, Florine, Pauline, Kimberly en Leslie. Naast alle glitter en glamour komen uiteraard de herkenbare uitdagingen van het moederschap voorbij en kunnen we weer rekenen op een hoop Gooische gezelligheid. Maar is het hiermee afgelopen?

Helaas is dit nog niet duidelijk. Een vijfde seizoen van Echte Gooische Moeders is namelijk nog niet officieel aangekondigd door Videoland. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt seizoen 5 van ‘Echte Gooische Moeders’ op Videoland?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Echte Gooische Moeders seizoen 5 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media. Seizoen 4 van Echte Gooische Moeders is overigens nog in volle gang. Iedere maandag kijk je naar een nieuwe aflevering op de streamingdienst van RTL. Dit is het uitzendschema:

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag6 mei 2024
2Maandag13 mei 2024
3Maandag20 mei 2024
4Maandag27 mei 2024
5Maandag3 juni 2024
6Maandag10 juni 2024
7Maandag17 juni 2024
8Maandag24 juni 2024
9Maandag1 juli 2024
10Maandag8 juli 2024

Meer informatie over de serie

Echte Gooische Moeders Pauline, Bo, Florine, Kimberly en Leslie delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

TitelEchte Gooische Moeders
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
GenreReality
CastFlorine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.