Hoeveel afleveringen heeft seizoen 4 van ‘Echte Gooische Moeders’?

We kunnen weer gaan genieten van de vriendinnen Bo, Kimberly, Florine, Leslie en Pauline. Op maandag 6 mei 2024 verscheen namelijk de eerste aflevering van seizoen 4 van Echte Gooische Moeders. Sindsdien kunnen we wekelijks de avonturen van de dames op Videoland volgen. Maar hoeveel afleveringen telt het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders eigenlijk?

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 4 van ‘Echte Gooische Moeders’?

In seizoen 4 van Echte Gooische Moeders volgen we wederom de vriendinnen Bo, Florine, Pauline, Kimberly en Leslie. Naast alle glitter en glamour komen uiteraard de herkenbare uitdagingen van het moederschap voorbij en kunnen we weer rekenen op een hoop Gooische gezelligheid.

De eerste aflevering verscheen op maandag 6 mei 2024 op Videoland. Vanaf deze datum kun je wekelijks op dezelfde dag op de streamingdienst terecht voor een nieuwe aflevering. Het vorige seizoen telde tien afleveringen. Naar alle waarschijnlijkheid bestaat het nieuwe seizoen uit hetzelfde aantal. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Uitzendschema van ‘Echte Gooische Moeders’

Op maandag 6 mei 2024 was het dus zover en verscheen de eerste aflevering van seizoen 4 op Videoland. Hierna kun je nog veel meer afleveringen van Echte Gooische Moeders verwachten, want zoals hierboven beschreven bestaat het nieuwe seizoen naar alle waarschijnlijkheid uit tien afleveringen. Als het nieuwe seizoen uit hetzelfde aantal bestaat, ziet het uitzendschema er als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatum
1Maandag6 mei 2024
2Maandag13 mei 2024
3Maandag20 mei 2024
4Maandag27 mei 2024
5Maandag3 juni 2024
6Maandag10 juni 2024
7Maandag17 juni 2024
8Maandag24 juni 2024
9Maandag1 juli 2024
10Maandag8 juli 2024

Meer informatie over de serie

Echte Gooische Moeders Pauline, Bo, Florine, Kimberly en Leslie delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

TitelEchte Gooische Moeders
Jaar2020-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
GenreReality
CastFlorine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.