Waar kun je de serie ‘Echte Gooische Meisjes’ online kijken in 2023?

Op dit moment is het nieuwste seizoen van Echte Gooische Moeders in volle gang. Veel mensen genieten er weer volop van en hebben zin om in het verleden te duiken. Daarom krijgen we veel de vraag hoe je Echte Gooische Meisjes online kijken kunt. In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Viaplay, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Echte Gooische Meisjes’ uit 2008 online kijken?

Echte Gooische Moeders is sinds 2020 op Videoland te zien, maar twaalf jaar daarvoor ging het eerste seizoen van Echte Gooische Meisjes in première op RTL 5. Is het ook in 2023 nog mogelijk om de seizoenen terug te kijken? Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

📀 Bol.comJe kunt de DVD van het eerste seizoen nu bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Bekijk nu Echte Gooische Meisjes bij Bol.com.
VideolandOp Videoland kun je beide seizoenen van de serie kijken. Hier vind je ook de drie seizoenen van Echte Gooische Moeders.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Echte Gooische Meisjes niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxHBO Max heeft de serie Echte Gooische Meisjes helaas niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Echte Gooische Meisjes’ (2008-2010)

Vijf jonge meiden die zijn geboren en getogen in ’t Gooi worden gevolgd tijdens hun gezamenlijke etentjes, de borrels, het shoppen en in de sportschool. Ook laten zij zich graag verwennen in luxueuze schoonheidssalons en slaan zij regelmatig een balletje op de golfbaan.

Streaming informatie over de serie

TitelEchte Gooische Meisjes
SoortSerie
Jaar2008-2010
Duur2 seizoenen
CategorieReality
MakersErik Eijgenstein
CastLeslie Keijzer, Pauline Wingelaar, Kimberly Bosman, Bo Wilkes, Florine Hofstee

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.