Waar kun je de film ‘Dune: Part Two’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dune: Part Two (2024) online kijken kunnen. In dit vervolg op Dune gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Dune: Part Two’ (2024) online kijken?

Dune: Part Two is sinds 14 maart 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Ook vind je op Streamwijzer meer informatie over Dune: Part One (2021).

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Dune: Part Two bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 april 2024 toe aan het aanbod. Dune: Part One bekijk je ook hier bij Pathé Thuis. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
HBO MaxDune: Part Two kwam op 21 mei 2024 naar HBO Max. De film is gedistribueerd door Warner Bros. Pictures, de filmstudio van deze streamingdienst. Dune kun je hier ook streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Dune: Part Two momenteel niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Dune: Part Two nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

🔴 Staat of komt ‘Dune: Part Two’ op Netflix?

Op het moment van schrijven kun je in het aanbod van Netflix in Nederland genieten van behoorlijk wat topfilms. Of het video on demand-platform in Nederland ook de uitzendrechten voor Dune: Part Two uit 2024 aan zal kopen, is momenteel nog niet bekend. Mogelijk zullen we hier in de toekomst meer over te weten komen. Het eerste deel is in ieder geval niet in het aanbod te vinden.

🟡 Staat of komt ‘Dune 2’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé dezelfde uitzendrechten heeft als Pathé Thuis op hetzelfde moment, waardoor bioscoopfilms bijvoorbeeld tegelijkertijd vertoond kunnen worden via de streamingdienst. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft eigen afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren. Wel volgt de thuisbioscoop doorgaans bijzonder snel nadat de films in de daadwerkelijke bioscoop te zien zijn. Zo is het sinds 16 april 2024 mogelijk om Dune: Part Two te huren en kopen. Dune: Part One kijk je ook hier bij Pathé Thuis.

Ga meteen naar Dune: Part Two bij Pathé Thuis 🍿

🟣 Staat of komt ‘Dune: Part Two’ op HBO Max?

Dune: Part Two werd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures en daarom hadden we hem in de toekomst op de streamingdienst HBO Max verwacht. Een online releasedatum is gelukkig onlangs met ons gedeeld: op 21 mei 2024 is het zover.

Verhaal en trailer van ‘Dune: Part Two’ (2024)

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Streaming informatie over de film

TitelDune: Part Two
Jaar2024
SoortFilm
Duur2 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Fantasie
RegisseurDenis Villeneuve
CastTimothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem

Synopsis: Warner Bros. Pictures International Holland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.