Waar kan ik de film Dune (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dune (2021) online kijken kunnen. In de film van regisseur Denis Villeneuve schitteren in de cast onder andere topsterren als Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin en Zendaya. Tijdens de 94e Academy Awards in 2022 wist de film maar liefst 6 Oscars in de wacht te slepen uit haar 10 nominaties. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Dune online kijken?

✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar Dune bij HBO Max in Nederland. De splinternieuwe film uit 2021 is er sinds de lancering in maart 2022 te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
✅ Pathé ThuisBij deze streamingdienst kun je zowel de versie uit 1984 als de nieuwe film uit 2021 al zien. Bekijk direct Dune bij Pathé Thuis.
📚 Bol.comHier kun je het boek van Frank Herbert, waar de film op gebaseerd is, vinden. Bekijk direct het boek bij Bol.com.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze film jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Dune niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal van Dune (2021)

Als erfenaam van het Huis Atreides staat Paul op het punt om met zijn familie naar Arrakis te vertrekken, maar daarvoor moeten ze hun planeet Caladan verlaten. Hun nieuwe thuis is een woestijnplaneet die dan ook bekend staat als ‘Dune’. Het meest belangrijke element op de planeet is ‘the spice’, een melange die dienst doet als drug en daarmee het leven verlengt, de geest verruimt en soms dodelijke krachten blijkt te hebben. Aan Paul is de taak om dit element te beschermen.

Dune | Official Main Trailer

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2021
Taal: Engels
Duur: 2 uur en 35 minuten
Categorie: Avontuur, Drama, Sci-Fi
IMDb: 8,7 uit 1.300 stemmen
Regisseur: Denis Villeneuve
Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya