Dit is de nieuwe cast van ‘Dertigers’ (en hier ken je ze van)

Veel fans van de Nederlandse serie Dertigers hadden gehoopt op een vijfde seizoen of een doorstart als Veertigers. Helaas komt dat er niet, maar we worden deze zomer wel getrakteerd op een gloednieuwe reeks. Er is een nieuwe vriendengroep en dus ook een nieuwe cast. In dit artikel vertellen we je alles over de kersverse acteurs van Dertigers.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit is de nieuwe cast van ‘Dertigers’

Het verhaal van Saar, Pieter, Bart, Lot, Elias, Alex en Nora is na maar liefst 96 afleveringen tot een einde gekomen. Het vierde seizoen van Dertigers is dus definitief het laatste… met deze cast. Er komt namelijk een nieuw seizoen met een compleet nieuwe vriendengroep.

Omdat de oude vrienden inmiddels de veertig gepasseerd zijn, staat er een nieuwe groep Dertigers te trappelen om het stokje over de nemen. Zij worstelen ook met alle perikelen van een dertigjarige, zoals de druk vanuit hun omgeving, de keuze om wel of niet te beginnen aan kinderen en het uitbouwen van een flitsende carrière. Het Amsterdamse decor is omgeruild voor de regio en de vrienden delen een nieuwe, gezamenlijke passie: fietsen.

En de nieuwe castleden? Die zie je op de foto hieronder. Van links naar rechts zijn het Claire Bender, Teun Donders, Sebastián Mrkvicka, Teunie de Brouwer, Stefanie van Leersum, Sia Cyrroes en Sabri Saddik.

Dertigers nieuwe cast groepsfoto
Serie: Dertigers (2024) | Beeld: Joy Hansson via BNNVARA

Hier kun je de cast van kennen

Misschien zegt de foto je nog niet zo veel, of komen de gezichten je wel bekend voor maar weet je even niet waarvan. Het grappige is dat twee acteurs je bekend voor kunnen komen uit Dertigers zelf. Sia Cyrroes speelde de rol van Lots Tinderdate in het vierde seizoen en Teunie de Brouwer was in hetzelfde seizoen te zien als Kimberly. In dit overzicht zie je waar je de rest van kent:

NaamBekend van
Claire BenderDe Joodse Raad en Mocro Maffia
Teun DondersDe Stamhouder
Sebastián MrkvickaDirty Lines en Flikken Maastricht seizoen 18
Teunie de BrouwerDe originele Dertigers en PATTY
Stefanie van LeersumMoordvrouw, Tonio en De Libi
Sia CyrroesDe originele Dertigers, Het Gouden Uur, SpangaS en Invasie
Sabri SaddikSleepers, Mocro Maffia en Bestseller Boy

Wanneer verschijnt het nieuwe seizoen van ‘Dertigers’?

We weten nog niet precies wanneer Dertigers van start gaat, maar wat wel zeker is is dat we er al deze zomer naar kunnen kijken. Waarschijnlijk zal de nieuwe serie in juli starten. Zoals altijd kan je rekenen op vier afleveringen per week, van maandag t/m donderdag. De precieze releasedatum delen we met je zodra we hem weten.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

In Dertigers hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger?

TitelDertigers
SoortSerie
Jaar2024
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieDrama
CastClaire Bender, Teun Donders, Sebastián Mrkvicka, Teunie de Brouwer, Stefanie van Leersum, Sia Cyrroes, Sabri Saddik

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.