Wordt ‘Dertigers’ in de toekomst ‘Veertigers’?

Het vierde seizoen van Dertigers is op dit moment in volle gang. Maar zoals je misschien wel gehoord hebt, is het hierna klaar en zal er geen vijfde seizoen meer volgen. Althans… niet onder dezelfde naam. Maar is het nog mogelijk dat Dertigers in de toekomst Veertigers wordt? We praten je bij in dit artikel.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wordt ‘Dertigers’ misschien omgedoopt tot ‘Veertigers’?

Helaas werd al een tijdje geleden bekendgemaakt dat het vierde seizoen van Dertigers het laatste zal zijn. Hoewel het begin van het slotseizoen massaal bekeken werd en door kijkers razend enthousiast werd ontvangen, zijn er dus geen plannen om nog door te gaan met de serie, op de speciale kerstaflevering na die in december verwacht wordt. Of toch wel?

Er wordt al flink gespeculeerd of Dertigers niet gewoon Veertigers wordt in de toekomst. De personages komen qua leeftijd namelijk steeds dichter bij de veertig en daarom zou dit een logische stap zijn. Het Parool heeft hier een artikel over geschreven en hier reageert Lykele Muus, de acteur die de rol van Bart vertolkt, als volgt op:

Het is dus zeker mogelijk dat we in de toekomst naar een serie die Veertigers heet kunnen kijken, maar op dit moment is nog niks bevestigd. Uiteraard werken wij deze pagina bij zodra er nieuws is en laten we het direct weten via onze social media-kanalen en via je mail.

Andere mogelijkheid: een reeks met nieuwe dertigers

Dertigers is gebaseerd op een gelijknamige Vlaamse serie en ook die heeft maar vier seizoenen gekregen. Toch hebben ze daar een andere manier gevonden om de serie nieuw leven in te blazen.

Inmiddels is daar namelijk een nieuwe reeks van start gegaan met een nieuwe cast, een nieuwe vriendengroep én een nieuwe locatie, dus wie weet gaat dit ook voor de Nederlandse variant gebeuren. Er is hier op dit moment echter nog geen officieel bericht over naar buiten gebracht. Wordt vervolgd!

Bekijk alle beschikbare seizoenen van Dertigers nu bij NLZIET 🍿

Waar gaat het verhaal van ‘Dertigers’ over?

In Dertigers hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger?

TitelDertigers
SoortSerie
Jaar2020-
TaalNederlands
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb7,8 uit 255 stemmen
MakersBarbara Bredero, Elzelien Peters, Allard Westenbrink
CastLeonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.