Komt er een seizoen 4 van ‘Dertigers’?

Op 8 augustus 2022 startte het derde seizoen van de populaire BNNVARA-serie Dertigers op NPO 3 en NLZIET, waarna de laatste aflevering van het seizoen donderdag 15 september 2022 werd uitgezonden op tv. De reacties van kijkers waren al direct erg positief en onder fans begint de vraag dan ook alweer te spelen: komt er een Dertigers seizoen 4? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles wat we er tot nu toe over weten.

Komt er een ‘Dertigers’ seizoen 4?

Hoewel een vierde seizoen van Dertigers nog niet officieel aangekondigd is, heeft Eva Laurenssen (die de rol van Saar speelt) wel aan het ANP laten weten dat de gesprekken over een vervolg inmiddels gaande zijn. De mogelijkheid op verlenging is er dus!

Erg verrassend is dit niet, want Dertigers is gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse serie en het vierde en laatste seizoen hiervan is aan het begin van dit jaar al uitgezonden. Als de Nederlandse versie het voorbeeld van de Belgische equivalent volgt, komt er hierna dus nog minstens één seizoen. Laurenssen geeft aan dat ze hoopt op meer. “Zo’n knotsgekke tijd als wij sinds de start elk jaar met elkaar hebben, heb je echt nergens anders!” laat ze weten.

De kans op extra seizoenen is dus aanwezig. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer (officiële) informatie over S4 krijgen. Kun je niet wachten op meer avonturen van Dertigers? Dan kun je ondertussen hier op Disney+ kijken naar twee seizoenen van de razend populaire Vlaamse variant. Veel kijkplezier gewenst!

Waar gaat het verhaal van ‘Dertigers’ over?

Dertigers is een dagelijkse dramaserie die te zien is op NPO 3. In deze serie hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger? De Nederlandse en Vlaamse televisieserie is een bewerking van de Vlaamse versie van deze serie. Het scenario is bewerkt door Susan Stam. Het programma is geregisseerd door Barbara Bredero, Elzelien Peters en Allard Westenbrink.

TitelDertigers
Jaar2020-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
IMDb7,8 uit 186 stemmen
CastLeonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong
Dertigers (seizoen 3) - TRAILER

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.