Wanneer komt seizoen 4 van ‘Dertigers’ op tv?

In de zomer van 2022 was het derde seizoen van de populaire BNNVARA-serie Dertigers op NPO 3 en NLZIET te zien. De reacties van kijkers waren al erg positief en onder fans begint de vraag dan ook alweer te spelen: komt er een Dertigers seizoen 4? En wanneer dan? In dit artikel geven wij het verlossende antwoord en delen we alles wat we er tot nu toe over weten.

Komt er een ‘Dertigers’ seizoen 4?

Op maandag 13 februari 2023 heeft BNNVARA officieel laten weten dat er een vierde seizoen van Dertigers gemaakt gaat worden. Op die dag zijn tevens de opnames begonnen.

Erg verrassend is deze verlenging niet, want Dertigers is gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse serie en die maakten vorig jaar ook al een vierde seizoen. Bij onze zuiderburen was dat het laatste, maar of dat hier ook zo is weten we nu nog niet. Eva Laurenssen (die de rol van Saar speelt) gaf afgelopen jaar tegenover ANP aan dat ze hoopt op meer. “Zo’n knotsgekke tijd als wij sinds de start elk jaar met elkaar hebben, heb je echt nergens anders!” laat ze weten.

Wanneer komt ‘Dertigers’ seizoen 4 op tv?

De opnames van het vierde seizoen van Dertigers zijn dus in februari 2023 van start gegaan. Hierdoor wisten we al dat we de serie in de zomer konden verwachten, maar nu blijkt onze favoriete vriendengroep zelfs sneller dan verwacht terug te keren. Op maandag 3 juli 2023 is het zover.

Vanaf dan kun je t/m 10 augustus iedere maandag, dinsdag, woensdag en donderdag klaar zitten voor een gloednieuwe episode (tussen 21:00 en 21:30 uur). We kunnen dus weer zes weken lang genieten van het programma en zoals altijd zullen er 24 afleveringen volgen. Leuk! Zoals je van vorige seizoenen gewend bent kun je ook iedere week weer de afleveringen van de komende week vooruitkijken op NLZIET via NPO Plus.

📺 Kun je niet wachten op meer avonturen van Dertigers? Dan kun je ondertussen hier op Disney+ kijken naar twee seizoenen van de razend populaire Vlaamse variant. Veel kijkplezier gewenst!

Waar gaat het verhaal van ‘Dertigers’ over?

Dertigers is een dagelijkse dramaserie die te zien is op NPO 3. In deze serie hebben acht vrienden een bijzondere vriendschap, ze vertellen alles tegen elkaar. Van carrière en dromen tot liefde en kinderen. Daarnaast rouwen ze om hun overleden vriend. Hoe gaan ze hiermee om? En hoe is het om te leven als dertiger? De Nederlandse en Vlaamse televisieserie is een bewerking van de Vlaamse versie van deze serie. Het scenario is bewerkt door Susan Stam. Het programma is geregisseerd door Barbara Bredero, Elzelien Peters en Allard Westenbrink.

TitelDertigers
Jaar2020-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieDrama
IMDb7,8 uit 186 stemmen
CastLeonoor Koster, Wieger Windhorst, Joy Wielkens, Justus van Dillen, Lykele Muus, Eva Laurenssen, Jelle de Jong

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.