‘Costa!! de serie’ is vanaf vandaag te zien op Netflix

Het Costa-universum is uitgebreid met een splinternieuwe serie. Opnieuw staat het voortbestaan van Club Costa op losse schroeven en moeten de proppers ervoor zorgen dat het tij gekeerd wordt. Costa!! de serie is nu te bingen op Netflix.

Vanaf vandaag is ‘Costa!! de serie’ te zien op Netflix

Na de film Costa uit 2001 volgde er al een gelijknamige serie. Die succesformule kunnen we herhalen, moet Netflix gedacht hebben. Nadat we in 2022 de film Costa!! voorgeschoteld kregen, is het nu namelijk weer tijd voor een heuse serie. Alle acht de afleveringen zijn op donderdag 2 mei op Netflix verschenen.

→ De film Costa!! nog een keer zien? Bekijk hem direct ☀️

Dit kun je verwachten van ‘Costa!! de serie’

In 2022 stortte Anna zich op haar vaders vervallen club, de Costa. Ze wilde hier weer dé place-to-be van maken en dit lukte wel. Er zijn nu alleen weer nieuwe problemen. De eigenaar van Club Costa en Anna’s vader, Thomas, kan het allemaal niet maar aan en heeft een burn-out. Hij besluit zich terug te trekken, maar dat betekent dat de nieuwe generatie de verantwoordelijkheid krijgt. Kunnen zij voorkomen dat de club voorgoed zijn deuren moet sluiten?

Net als de film werd ook deze serie geregisseerd door Jon Karthaus. Een aantal acteurs pakt hun welbekende rollen weer op: Lisa Zweerman, Oscar Aerts, Roeland Fernhout, Katja Schuurman en Sinan Eroglu. Daarnaast zijn er ook nieuwe gezichten te zien, want onder andere Bo Maerten en Annick Boer zullen hun opwachting maken. Abbey Hoes en Soy Kroon zijn er dus helaas niet bij.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Tijdens een zomer vol muziek, feesten en romantiek stijgt de temperatuur in Club Costa: een nieuwe generatie proppers krijgt de touwtjes in handen om sluiting te voorkomen.

TitelCosta!! de serie
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieKomedie, Drama
RegisseurJon Karthaus
CastLisa Zweerman, Oscar Aerts, Bo Maerten, Joep Paddenburg, Jatou Sumbunu, Hamza Othman, Roeland Fernhout, Sinan Eroglu, Katja Schuurman, Annick Boer, Florence Vos Weeda

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.