Waar kun je de film ‘Costa!!’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Costa!! (2022) online kijken kunnen. Deze nieuwe Nederlandse film is geen vervolg op de Hollandse klassieker uit 2001, maar het verhaal vindt wel 20 jaar later plaats op dezelfde locatie met gedeeltelijk dezelfde personages (zoals Katja Schuurman in de rol van Frida). In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Costa!!’ (2022) online kijken?

Prime Video➡️ Ga meteen naar Costa!! bij Amazon Prime Video. Hier kun je de film onbeperkt zonder aanvullende kosten kijken als abonnee. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Costa!! bij Pathé Thuis. Hier is de film ook momenteel te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan krijg je tot 60% korting op je eerste film.
📀 BolWie de DVD of Blu-ray van de gloednieuwe Nederlandse komedie wil aanschaffen, kan onder andere terecht bij deze webwinkel. 👉 Bekijk nu Costa!! bij Bol.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Costa!! niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film staat nu niet in het Nederlandse aanbod van Netflix, terwijl je er wel kunt kijken naar alle vier de seizoenen van de serie.
⛔️ SkyShowtimeOok via SkyShowtime kun je momenteel niet naar Costa!! kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Costa!! nu niet te zien, maar de voorgaande film is wel hier op Viaplay te streamen.
✔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu te vinden, net als de vroegere film uit 2001.

🟣 Staat of komt ‘Costa!!’ op HBO Max?

In het overzicht van alle nieuwe films en series op HBO Max per maand werden we in juni 2022 verrast door de toevoeging van alle vier seizoenen van de serie Costa (2001-2005). Dat was iets meer dan een maand nadat de titel werd verwijderd van Netflix in april. Toen werd men men benieuwd of de nieuwe gelijknamige film uit 2022 ook aan het aanbod van deze streamingdienst van Warner Bros. Discovery zal worden toegevoegd. Momenteel is dat nog niet ontkend of bevestigd door HBO Max, maar het lijkt onwaarschijnlijker omdat inmiddels ook de serie niet meer online staat. We houden je op de hoogte via onze website en social media-kanalen.

Ga direct naar de officiële website van HBO Max 📺

🟡 Staat of komt ‘Costa!!’ op Pathé Thuis?

Veel mensen denken dat Pathé precies dezelfde uitzendrechten op hetzelfde moment heeft als Pathé Thuis, waardoor bioscoopfilms gelijktijdig in de bioscoopzaal en op de streamingdienst zouden komen. Dit is echter niet het geval. Pathé Thuis heeft een eigen video on demand-platform en andere afspraken met filmstudio’s. Daardoor kan Pathé niet zomaar de film via het platform verkopen/verhuren.

Wel worden de films van Dutch FilmWorks doorgaans als eerste na het bioscooptijdvak uitgebracht bij Pathé Thuis, waar ze gehuurd of gekocht kunnen worden. De kans was dus al groot dat Costa!! enkele weken of maanden na de bioscooppremière op de TVOD-dienst te streamen zou zijn. Inmiddels staat de film online sinds donderdag 21 juli 2022. Hieronder ga je direct naar de streamingdienst.

Ga direct naar de officiële website van Pathé Thuis 🍿

Verhaal en trailer van ‘Costa!!’ (2022)

Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is Costa!! dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte.

Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan. Zal Anna onder de Spaanse zon, net als haar moeder ooit, echte liefde vinden?

Streaming informatie over de film

TitelCosta!!
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie
RegisseurJon Karthaus
CastKatja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, Soy Kroon, Stephanie van Eer, Zoey Ivory, Tina de Bruin, Ella-June Herard, Sinan Eroglu, Oscar Aerts, Lisa Zweerman

Synopsis: Dutch FilmWorks