Waar kun je de film ‘Costa!’ (2001) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Costa!’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2001 met een IMDb-score van 4.6 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Costa!’ uit 2001 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Costa! is een titel uit het jaar 2001 in het genre ‘Romkom’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 4.6, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Viaplay➡️ Ga direct naar Costa! bij Viaplay. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je er gratis een abonnement op F1 TV Pro bij.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Costa! bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔀 Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken. Wel kun je hier naar Costa!! (2022) kijken op Amazon Prime Video. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Costa! kijken in Nederland.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de film ‘Costa!’ net als zijn vervolg in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Costa!

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Costa! bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Rens werkt als propper en ontmoeten o.a. Janet. Janet vindt Rens erg leuk, maar Rens toont weinig interesse in haar. Wanneer een televisiezender een danswedstijd organiseert, komt daar verandering in.

TitelCosta!
Jaar2001
SoortFilm
CategorieRomkom
IMDb-cijferGemiddeld 4.6 uit 10

Synopsis: Viaplay