Komt er een seizoen 4 van ‘Clarkson’s Farm’ op Amazon Prime Video?

In 2024 worden we weer verwelkomd op de boerderij van Jeremy Clarkson. Dat kan maar één ding betekenen: Clarkson’s Farm is terug. Het derde seizoen is sinds vrijdag 3 mei te zien op Amazon Prime Video. Veel kijkers vragen zich af of het daarbij blijft. Met andere woorden: komt er een Clarkson’s Farm seizoen 4? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Komt er een ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 4 op Prime Video?

Jeremy moest in het derde seizoen weer een flink aantal problemen oplossen. Zo zorgde inflatie ervoor dat de prijzen van voorraden torenhoog waren geworden en mislukten de oogsten door het warme weer. Het was een hele struggle, maar toch blijft de boerderij bestaan en dat betekent dat er ook een Clarkson’s Farm seizoen 4 gaat komen.

Eerder leek het derde seizoen het einde te zijn van de serie, door uitspraken van Clarkson over Meghan Markle, maar nu is er dus tóch groen licht gegeven voor nog een reeks vanaf de Diddly Squat Farm.

Wanneer komt ‘Clarkson’s Farm’ seizoen 4 op Amazon Prime Video?

We weten op dit moment wel al dát er een vierde seizoen van Clarkson’s Farm komt. De releasedatum kunnen we echter nog niet met je delen. We kunnen wel inschatten dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk pas op zijn vroegst aan het begin van 2025 te zien zal zijn en misschien zelfs pas in 2026.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Verhaal en trailer van de serie

Jeremy Clarkson is een presentator, een omroeper en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars zijwaarts te glijden. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, hoewel hij helemaal niets van boeren weet.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.