Waar kun je ‘Chicago P.D.’ online kijken in Nederland?

Het is een van de meest geliefde spannende dramaseries van dit moment, maar het vinden van streaming locaties in Nederland is nog een uitdaging. Film- en serieliefhebbers zijn razend enthousiast en vragen zich dan ook af hoe ze de politieserie Chicago P.D. (2014-) online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Chicago P.D.’ (2014-) online kijken?

Op dit moment is er een streamingdienst in Nederland die het mogelijk maakt om online naar Chicago P.D. te kijken. De meeste afleveringen zijn bij Amazons video on demand-platform Prime Video te zien, maar je kunt door de wekelijkse tv-uitzendingen bij Net5 ook tijdelijk episodes terugkijken. In de onderstaande tabel vind je alle streaming opties die momenteel beschikbaar zijn.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Chicago P.D. bij Amazon Prime Video. Je kunt hier momenteel genieten van de eerste 8 seizoenen van de serie. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⏱️ SkyShowtimeTijdelijk kon je hier bij SkyShowtime naar Chicago P.D. kijken, maar bij onze laatste check was de serie er niet meer te streamen. Je kunt kijken of hij er inmiddels weer online staat. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
📺 Ziggo GOJe kunt de serie bij deze provider middels tv-uitzendingen van FOX online kijken. 👉 Kijk nu Chicago P.D. bij Ziggo.
📺 KPN iTVOok deze aanbieder van internet, tv en bellen vertoont de serie online, doordat het tv-kanaal FOX ook bij deze provider in het basispakket zit. 👉 Kijk nu Chicago P.D. bij KPN.
🌍 VPNDe nieuwste afleveringen zijn in de Verenigde Staten al online te zien, waardoor mensen met een VPN al hiernaar kunnen kijken. Spring direct naar meer informatie 👇
💿 Bol.comBij de online winkel Bol.com is zowel de dvd-box als Blu-ray van deze serie te vinden. 👉 Ga direct naar Chicago P.D. bij Bol.com
💿 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel kun je zowel de dvd-box als Blu-ray kopen. 👉 Ga direct naar Chicago P.D. bij Amazon.nl
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op HBO Max.
⛔️ NetflixHier kun je de serie momenteel niet kijken. Tot eind augustus 2022 was ook Chicago Med nog te zien bij Netflix, maar toen werd de serie helaas verwijderd uit het aanbod van de streaminggigant, samen met Chicago Fire.
⛔️ Pathé ThuisDeze streamingdienst heeft enkel films in haar aanbod, maar series zijn er niet te zien.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je naast sportuitzendingen genieten van een flinke selectie aan films en series, maar Chicago P.D. zit daar niet bij.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden.

Met een VPN naar de nieuwste afleveringen kijken vanuit Nederland

In Nederland zijn de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago P.D. nog niet door een streamingdienst bemachtigd. Inmiddels zijn er namelijk al 10 sets aan episodes gemaakt. Toch kunnen sommige mensen nu al vanuit Nederland naar de nieuwste afleveringen kijken op een simpele manier: met een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de nieuwste episodes van Chicago P.D. kijken via de officiële website van de maker NBC. In een paar eenvoudig stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago P.D. bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Verhaal en trailer van ‘Chicago P.D.’ (2014-)

De spannende dramaserie uit de geliefde ‘Chicago’-reeks gaat over de politie-agenten van het Chicago Police Department. Zowel de agenten in uniform die de straten patrouilleren als de inlichtingen-unit.

Streaming informatie over de serie

TitelChicago P.D.
SoortSerie
Jaar2014-
Duur10 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Drama, Misdaad
IMDb8,1 uit 38.000 stemmen
MakerDick Wolf, Matt Olmstead
CastJason Beghe, Jesse Lee Soffer, Marina Squerciati, Patrick John Flueger, Laroyce Hawkins, Amy Morton, Jon Seda, Tracy Spiridakos, Alias Koteas

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.