Waar kun je ‘Chicago Med’ online kijken in Nederland?

Het is een van de meest geliefde spannende dramaseries van dit moment, maar het vinden van streaming locaties in Nederland is nog een uitdaging. Film- en serieliefhebbers zijn razend enthousiast en vragen zich dan ook af hoe ze de ziekenhuisserie Chicago Med (2015-) online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

Waar kun je de serie ‘Chicago Med’ (2015-) online kijken?

Op dit moment zijn er meerdere streamingdiensten in Nederland die het mogelijk maken om online naar Chicago Med te kijken. De meeste afleveringen zijn bij Amazon’s video on demand-platform Prime Video te zien, maar je kunt door de wekelijkse tv-uitzendingen bij Net5 ook tijdelijk episodes terugkijken. In de onderstaande tabel vind je alle streaming opties die momenteel beschikbaar zijn.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar ‘Chicago Med’ bij Amazon Prime Video. Je kunt hier momenteel genieten van de eerste 5 seizoenen van de serie en een abonnement op deze streamingdienst is nu 30 dagen gratis uit te proberen.
📺 Ziggo GOJe kunt de serie bij deze provider middels tv-uitzendingen van FOX online kijken. Kijk nu Chicago Med bij Ziggo.
📺 KPN iTVOok deze aanbieder van internet, tv en bellen vertoont de serie online, doordat het tv-kanaal FOX ook bij deze provider in het basispakket zit. Kijk nu Chicago Med bij KPN.
🌍 VPNDe nieuwste afleveringen zijn in de Verenigde Staten al online te zien, waardoor mensen met een VPN al hiernaar kunnen kijken. Spring direct naar meer informatie 👇
💿 Bol.comBij de online winkel Bol.com is zowel de DVD-box als Blu-ray van deze serie te vinden. Ga direct naar Chicago Med bij Bol.com
💿 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel kun je zowel de DVD-box als Blu-ray kopen. Ga direct naar Chicago Med bij Amazon.nl
🔜 SkyShowtimeBinnenkort wordt in Nederland de nieuwe streamingdienst SkyShowtime gelanceerd en naar verwachting zal de serie hier te zien zijn, omdat de uitzendrechten in handen zijn van NBCUniversal (een van de eigenaren van het bedrijf. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.
NetflixTot eind augustus 2022 was Chicago Med nog te zien bij Netflix, maar toen werd de serie helaas verwijderd uit het aanbod van de streaminggigant, samen met Chicago Fire.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op HBO Max.
⛔️ Pathé ThuisDeze streamingdienst heeft enkel films in haar aanbod, maar series zijn er niet te zien.
⛔️ ViaplayBij Viaplay kun je naast sportuitzendingen genieten van een flinke selectie aan films en series, maar Chicago Med zit daar niet bij.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie niet te vinden.

Met een VPN naar de nieuwste afleveringen kijken vanuit Nederland

In Nederland zijn de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago Med nog niet door een streamingdienst bemachtigd. Inmiddels zijn er namelijk al 7 sets aan episodes gemaakt. Toch kunnen sommige mensen nu al vanuit Nederland naar de nieuwste afleveringen kijken op een simpele manier: met een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar de nieuwste episodes van Chicago Med kijken via de officiële website van de maker NBC. In een paar eenvoudig stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago Med bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Verhaal en trailer van ‘Chicago Med’ (2015-)

De spannende dramaserie uit de geliefde ‘Chicago’-reeks gaat over de artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center. Zij worstelen met drama en onheil op hun spoedeisende hulpafdeling.

CHICAGO MED | Official Trailer S5 | FOX

Streaming informatie over de serie

TitelChicago Med
SoortSerie
Jaar2015-
Duur8 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Drama
IMDb7,6 uit 25.000 stemmen
MakerDick Wolf, Matt Olmstead
CastNick Gehlfuss
Marlyne Barrett
S. Epatha Merkerson
Oliver Platt
Brian Tee
Torrey DeVitto
Yaya DaCosta
Colin Donnell
Lorena Diaz
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.