Nederlandse romcom ‘Buenas Chicas’ vanaf vandaag te streamen

Fans van Nederlandse romcoms, opgelet! Vanaf vandaag kun je op Amazon Prime Video terecht voor een splinternieuwe titel van eigen bodem. Buenas Chicas speelt zich af in het zonnige Spanje, heeft rollen voor Susan Radder, Thijs Boermans en Juvat Westendorp en brengt je direct in zomerse sferen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Dit is het verhaal van ‘Buenas Chicas’

Billie werkt als advocaat bij een statig kantoor en heeft het hart op de tong. Dat ze het niet altijd eens is met de gang van zaken, steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Als ze daarnaast een belangrijke zaak verpest, hangt ontslag boven haar hoofd. Maar ze weet met een laatste redmiddel te komen: een eenvoudige zaak op een Spaanse wijngaard. Dan moet ze alleen even wijnboer Bruno overtuigen zijn grond op te geven om plaats te maken voor een golfresort…

‘Buenas Chicas’ staat nu op Prime Video

Slechts enkele maanden nadat Buenas Chicas op het witte doek verscheen, kun je hem al vanaf de bank bekijken. Op vrijdag 7 juni voegde Amazon Prime Video de Nederlandse romcom toe. Dit is overigens niet de enige grote film die je in juni bij de streamingdienst kunt verwachten, want ook The Iron Claw en Saw X staan op het programma.

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste films en series? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook geven we altijd de laatste nieuwtjes door via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Billie (Susan Radder) is een superambitieuze junior advocaat met het hart op de tong. Maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen Allegra (Noël van Kleef) en Coosje (Britt Scholte) op wijnreis naar het zonnige Spanje. Billie’s werkelijke doel? Haar baan behouden door de Spaans-Nederlandse wijnboer Bruno (Juvat Westendorp) te overtuigen om zijn wijngaard op te geven en zijn grond te verkopen aan Billie’s cliënten die daar een golfresort willen bouwen. Eenmaal in Spanje loopt echter niets zoals het moet en tot overmaat van ramp staat Billie’s collega en ex-geliefde Rogier (Thijs Boermans) ook nog onverwachts op de stoep.

TitelBuenas Chicas
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurPim van Hoeve
CastSusan Radder, Britt Scholte, Noël van Kleef, Robin Frings, Thijs Boermans, Juvat Westendorp, Felice Poppeliers

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.