Komt er een ‘The Boys’ seizoen 5? En wanneer dan?

In juni 2024 is er een splinternieuw seizoen van The Boys verschenen op Amazon Prime Video. Iedere donderdag kijk je naar een kersverse aflevering, tot de seizoensfinale op 18 juli. Veel mensen vragen zich nu al af of er daarna nog meer komt. Met andere woorden: komt er een The Boys seizoen 5? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Komt er een ‘The Boys’ seizoen 5 op Prime Video?

Op donderdag 13 juni was het tijd voor het vierde seizoen van de populaire superheldenserie The Boys. We gaan verder waar we aan het einde van het eerste seizoen van de spin-off Gen V gebleven waren: met het gevecht tussen Homelander en Billy Butcher. En volgens een van de hoofdrolspelers wordt dit het beste seizoen tot nu toe.

Het goede nieuws is dat je daarna nog geen afscheid hoeft te nemen van The Boys. Al een maand voordat de vierde reeks verscheen, is een nieuw seizoen namelijk aangekondigd.

Wanneer komt ‘The Boys’ seizoen 5 op Amazon Prime Video?

We weten op dit moment wel dát er een vijfde seizoen van The Boys komt. De releasedatum kunnen we echter nog niet met je delen. Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

Uitzendschema van seizoen 4

Op 13 juni keerde de serie terug op Amazon Prime Video. Doordat er de eerste week direct drie afleveringen komen en er in totaal acht verschijnen, ben je hier deze keer zes weken zoet mee. De seizoensfinale staat gepland op 18 juli. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Department of Dirty Tricks”Donderdag13 juni 2024
2“Life Among the Septics”Donderdag13 juni 2024
3“We’ll Keep the Red Flag Flying”Donderdag13 juni 2024
4“Wisdom of the Ages”Donderdag20 juni 2024
5“Beware of the Jabberwock, My Son”Donderdag27 juni 2024
6“Dirty Business”Donderdag4 juli 2024
7“The Insider”Donderdag11 juli 2024
8“Assassination Run”Donderdag18 juli 2024

Verhaal en trailer van seizoen 4

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman heeft het Witte Huis binnen handbereik, maar wordt door Homelander onder de duim gehouden. Butcher heeft slechts maanden te leven, is Becca’s zoon kwijt en de rest van de Boys zijn klaar met zijn leugens. Er stond nog nooit zoveel op het spel. Samenwerken is de enige manier om de mensheid te redden voor het te laat is.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.