Waar kun je de serie ‘Gen V’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Gen V (2023) online kijken kunnen. In deze spin-off van de populaire serie The Boys volgen we superhelden die zich op de universiteit moeten zien te onderscheiden. Ze beseffen gauw dat er duistere geheimen rondzwerven en moeten beslissen of ze een held willen zijn of een schurk. Hieronder geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Viaplay, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Gen V’ (2023) online kijken?

Gen V ging op vrijdag 29 september in première. Hieronder lees je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Gen V bij Amazon Prime Video in Nederland. De serie is daar op vrijdag 29 september in première gegaan. Ook The Boys kun je op de streamingdienst bekijken. En meld je je nu aan, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Ook de streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Gen V helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Gen V’ (2023)

In Gen V volgen we de eerste generatie superhelden die bewust zijn van het feit dat ze superkrachten hebben verworven dankzij het middel “Compound V”, dat bij hen is geïnjecteerd. De jonge superhelden gaan op de universiteit de strijd aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Al snel beseffen ze dat ambitie vraagt om opofferingen en dat er een dunne lijn zit tussen goed en kwaad. Als de duistere geheimen van de universiteit boven water komen, moeten de studenten bepalen wat voor soort helden ze willen zijn…

Streaming informatie over de serie

TitelGen V
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
MakersEvan Goldberg, Eric Kripke, Craig Rosenberg
CastPatrick Schwarzenegger, Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Shelley Conn, Sean Patrick Thomas, Maddie Phillips, Lizze Broadway, Alexandra Castillo, Marco Pigossi, London Thor, Elana Dunkelman, Derek Luh, Asa Germann

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.