Waar kun je de serie ‘The Boys’ (2019-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Boys (2019-) online kijken kunnen. Deze superheldenserie geeft voor de verandering eens een hele andere kijk op de roem die komt kijken bij zo’n machtige status. Op oneerbiedige, gruwelijke en tegelijkertijd grappige wijze. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Boys’ (2019-) online kijken?

The Boys is een Original-serie van Amazon, waardoor hij exclusief bij de streamingdienst Prime Video te streamen is. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Boys bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform zijn alle drie seizoenen van deze serie exclusief te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Boys kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Boys.

Verhaal en trailer van ‘The Boys’ (2019-)

The Boys is een grappige en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze ten goede te gebruiken.

‘The Boys’, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden tegenhouden en zetten hun heldhaftige zoektocht voort om de waarheid over The Seven en Vought – het miljardenconglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen verbergt – aan het licht te brengen. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Boys
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Komedie, Misdaad
IMDb8,7 uit 626.000 stemmen
MakerEric Kripke
CastKarl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, and Jensen Ackles

Synopsis: Amazon Prime Video