Waar kun je de serie ‘The Boys’ (2019-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Boys (2019-) online kijken kunnen. Deze superheldenserie geeft voor de verandering eens een hele andere kijk op de roem die komt kijken bij zo’n machtige status. Op oneerbiedige, gruwelijke en tegelijkertijd grappige wijze. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Boys’ (2019-) online kijken?

The Boys is een Original-serie van Amazon, waardoor hij exclusief bij de streamingdienst Prime Video te streamen is. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar The Boys bij Amazon Prime Video. Bij dit video on demand-platform zijn alle drie seizoenen van deze serie exclusief te zien. Je kunt nu de eerste 30 dagen gratis kijken naar alle films en series op deze streamingdienst.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft The Boys niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Boys nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Boys’ (2019-)

The Boys is een grappige en oneerbiedige kijk op wat er gebeurt als superhelden – die zo populair zijn als beroemdheden, zo invloedrijk als politici en zo vereerd als goden – hun superkrachten misbruiken in plaats van ze ten goede te gebruiken.

‘The Boys’, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden tegenhouden en zetten hun heldhaftige zoektocht voort om de waarheid over The Seven en Vought – het miljardenconglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen verbergt – aan het licht te brengen. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.

The Boys - Official Trailer | Prime Video

Streaming informatie over de serie

TitelThe Boys
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Komedie, Misdaad
IMDb8,7 uit 473.000 stemmen
MakerEric Kripke
CastKarl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit, and Jensen Ackles

Synopsis: Amazon Prime Video

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.