Komt de aflevering van BOOS over The Voice op TV?

Het online programma BOOS met Tim Hofman als presentator wordt al een aantal jaar uitgezonden via het online medium YouTube. Nu de schijnwerpers extra op de aflevering aangaande The Voice of Holland zijn gekomen, vraagt men zich af: komt BOOS op TV? Dat is niet het geval (en we leggen uit waarom), maar via de onderstaande rode knop kan iedereen gratis naar de uitzending kijken bij YouTube.

BOOS op TV

Op 16 juni 2016 kwam de eerste aflevering van het online programma #BOOS uit via YouTube. De omroep BNNVARA maakte het programma met Tim Hofman als presentator (vaak samen met Marije de Roode). Gericht op een jong publiek is de bedoeling van de internetserie om mensen die boos zijn te helpen met hun klacht. Bijvoorbeeld bij geschillen met werkgevers, huurbazen, ondernemingen, etcetera.

Inmiddels bekend onder de titel zonder hashtag is het programma bedoeld voor het online medium YouTube. Daar bereikt het bij elke uitzending een groot en naar verwachting nog steeds jong publiek. Jonge kijkers zijn minder op televisie te vinden, dus de insteek ligt nog steeds op het internetmedium. Afleveringen worden dan ook niet voor de TV gemaakt, maar enkel voor YouTube.

Voor de aflevering van BOOS over The Voice wordt geen uitzondering voor televisie gemaakt

De makers hebben voor de aflevering over The Voice geen uitzondering gemaakt, dus je kunt er niet op TV naar kijken. Wat wel op televisie is uitgezonden, is de spraakmakende aflevering van de talkshow BEAU op RTL 4 (maandagavond) met The Voice-deelnemers Nienke Wijnhoven en Kirsten Berkx. Zij vertelden hun schrikbarende en emotionele ervaringen tijdens de opnames van de talentenjacht. Een fragment hiervan is hieronder te bekijken en de hele uitzending stream je nu via Videoland en hier bij NLZIET (14 dagen gratis).

Voor iedereen gratis online te kijken

Overigens is het helemaal geen slecht nieuws voor kijkers dat de aflevering niet op TV verschijnt, want iedereen die verbinding heeft met het internet kan ernaar kijken. Je kunt gewoon via de rode knop bovenaan dit artikel naar de uitzending gaan en direct beginnen met kijken. De aflevering is sinds donderdag 20 januari 2022 om 16:00 uur te zien op het YouTube-kanaal van BOOS.


Afbeelding ter illustratie