Uitzending BEAU over The Voice gemist: online terugkijken

De schrikbarende onthullingen van het online programma BOOS, bestaande uit aantijgingen over seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland, werden gisterenavond besproken in de uitzending van de talkshow BEAU. Je kunt de opzienbarende uitzending met The Voice-deelnemers Nienke Wijnhoven en Kirsten Berkx nu online terugkijken.

Online terugkijken: BEAU over grensoverschrijdend gedrag The Voice of Holland

Op maandag 17 januari werd de uitzending van de talkshow van Beau gedaan van 22:00 uur tot 23:15 uur. Hieronder bekijk je het spraakmakende fragment, waarin twee deelnemers—Nienke Wijnhoven en Kirsten Berkx—hun indrukwekkende verhaal deden. Je kunt de hele aflevering onder andere hier bij NLZIET terugkijken.

Hele uitzending terugkijken

Als je na dit fragment de rest van de uitzending wilt zien, dan is dit mogelijk op verschillende manieren. Wie een abonnement op Videoland heeft, kan er de aflevering van gisterenavond nu bekijken. Verder kun je hier bij NLZIET de talkshow BEAU terugkijken als je afleveringen hebt gemist. Dat is een maand lang mogelijk voor €0,00 voor wie een nieuw account aanmaakt.

Onthullingen uit online BNNVARA-programma ‘BOOS’

De schrikbarende onthullingen over seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik bij The Voice of Holland kwamen aan het licht naar aanleiding van een aanstaande uitzending van het online programma BOOS op YouTube. Elke donderdag komt om 4 uur ’s middag een aflevering online. Ook de uitzending over TVOH staat op dat moment gepland. Dit betekent dat je vanaf donderdag 20 januari om 16:00 uur op het YouTube-kanaal van BOOS kunt kijken naar de aflevering over The Voice of Holland.

Meer informatie over dit programma

Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten. Hij bespreekt het laatste nieuws en duikt in onderwerpen die hem zelf opvallen, persoonlijk raken of dichtbij hem liggen.

TitelBEAU
SoortSerie
Jaar2019-
Duur6 seizoenen
CategorieTalkshow
PresentatorBeau van Erven Dorens
KijkenBekijk direct via Videoland
KijkenBekijk direct via NLZIET

Synopsis: NLZIET