Waar kun je de podcast ‘Boekestijn & De Wijk’ luisteren?

Veel podcastliefhebbers vragen zich af hoe ze de podcast ‘Boekestijn & De Wijk’ luisteren kunnen. Deze productie wist de winst mee naar huis te nemen in de categorie ‘Nieuws & Politiek’ tijdens de Dutch Podcast Awards 2022. In dit artikel geven wij aan of deze podcast op het moment van schrijven te beluisteren is op audiostreamingdiensten als Podimo, Spotify, Google en Apple Podcasts of dat streaming op een ander platform mogelijk is.

→ Luister nu 120 dagen gratis naar Podimo, want als bezoeker van Streamwijzer wordt de kosteloze proefperiode door Black Friday tijdelijk verviervoudigd ✅

Bij welke streamingdienst kun je naar ‘Boekestijn & De Wijk’ luisteren?

Meerdere populaire podcasts zijn recentelijk verhuisd van een brede beschikbaarheid op al je favoriete apps naar het exclusieve aanbod van de podcastapp Podimo. Bij de podcast ‘Boekestijn en De Wijk’ is dat echter niet het geval. In de onderstaande tabel vind je overzichtelijk op welke audiostreamingdienst je momenteel naar de eerdergenoemde podcast kunt luisteren.

✅ Podimo➡️ Ga meteen naar Boekestijn & De Wijk bij Podimo. Hier kun je naar alle afleveringen luisteren. Een abonnement kost standaard de eerste 30 dagen niets, maar als bezoeker van Streamwijzer wordt deze periode tijdelijk door Black Friday verviervoudigd tot 4 maanden gratis luisteren.
SpotifyIn de grote bibliotheek van Spotify’s muziek en podcasts is deze show ook terug te vinden.
Apple PodcastsBij Apple Podcasts kun je tevens luisteren naar alle afleveringen van de podcast.
Google PodcastsGoogle Podcasts heeft deze productie ook aan haar aanbod toegevoegd.

Verhaal en beelden van ‘Boekestijn & De Wijk’

Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk gaan onder leiding van Hugo Reitsma op zoek naar de nieuwe wereldorde.

Boekestijn en De Wijk vanuit Nieuwspoort: Speciale editie over de oorlog

Streaming informatie over de podcast

TitelBoekestijn & De Wijk
Jaar2022
SoortPodcast
TaalNederlands
CategorieNieuws & Politiek
PresentatorenArend Jan Boekestijn, Rob de Wijk, Hugo Reitsma

Synopsis: Podimo

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.