Komt er eigenlijk een ‘Zussen’ seizoen 2?

Sinds woensdag 3 april kijk je iedere week naar de splinternieuwe serie Zussen op NPO 1. Ook is het hele seizoen te bingen op NLZIET via NPO Plus. Het verhaal draait om drie vrouwen, die er na de dood van hun vader achter komen dat het halfzussen zijn—en dat zijn ongeluk misschien geen écht ongeluk was. De serie bestaat uit acht afleveringen. Maar komt er een Zussen seizoen 2? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Komt er een ‘Zussen’ seizoen 2?

Mocht je de eerste acht afleveringen van Zussen direct bingen, dan wil je misschien wel weten of er ook een tweede seizoen komt. Op dit moment is de serie noch verlengd, noch gecanceld. Dit betekent dat er nog van alles kan gebeuren in de toekomst. Zodra we meer weten, hoor je het direct van ons op onze website.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Wanneer komt ‘Zussen’ seizoen 2 op tv?

Op dit moment weten we dus nog niet óf er een tweede seizoen komt. Dat betekent dat we je ook nog niet kunnen vertellen wanneer je ernaar kunt kijken. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Tot die tijd kun je wel iedere woensdag klaar zitten voor een nieuwe aflevering van Zussen. Zet de tv aan om 20:30 uur, want dan verschijnt het nieuwe deel op NPO 1. Meer van het streamen? Dan kun je de uitzending direct terugkijken op NLZIET via NPO Plus of alle afleveringen vooruitkijken. Het uitzendschema van het seizoen hebben we hieronder op een rijtje gezet.

AfleveringTitelWeekdag (tv + NLZIET)Datum (tv)Datum (NLZIET)
1“Dat hele verhaal klopt niet”Woensdag3 april 20243 april 2024
2“Twee maanden, dan zijn jullie weg”Woensdag10 april 20243 april 2024
3“Jij wíst dit?”Woensdag17 april 20243 april 2024
4“Ik hou dit niet vol”Woensdag24 april 20243 april 2024
5“Jullie hebben geen idee”Woensdag1 mei 20243 april 2024
6“Ik wil dat het stopt”Woensdag8 mei 20243 april 2024
7“Denk goed na over wat je doet”Woensdag15 mei 20243 april 2024
8“Ik heb in alle bedjes gekeken”Woensdag22 mei 20243 april 2024

Verhaal en trailer van de serie

Als na het noodlottig overlijden van haar vader blijkt dat hij nog twee dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. De drie vrouwen zullen zich tot elkaar moeten zien te verhouden en ook tot zichzelf. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was dit wel een ongeluk?


Synopsis: Omroep MAX

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.