Waar kun je de serie ‘Zussen’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In maart verscheen er een nieuwe Nederlandse serie op de buis: Zussen. Deze dramaserie draait om boerendochter Rolinde, die er na het overlijden van haar vader achter komt dat ze nog twee halfzussen heeft. Langzaam begint ze zich af te vragen of de dood eigenlijk wel een ongeluk was. Misschien ben je wel heel benieuwd naar deze serie, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Zussen’ online kijken?

Zussen verscheen op woensdag 3 april op de buis. Acht weken lang kun je iedere woensdag een aflevering kijken op NPO 1 om 20:35 uur. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Zussen bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Ook kun je hier het hele seizoen vooruitkijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je deze serie op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Zussen niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Zussen en daarom vind je de serie helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Zussen’

Als na het noodlottig overlijden van haar vader blijkt dat hij nog twee dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. De drie vrouwen zullen zich tot elkaar moeten zien te verhouden en ook tot zichzelf. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was dit wel een ongeluk?

Streaming informatie over de serie

TitelZussen
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastHuub Stapel, Olga Zuiderhoek, Joy Delima, Melody Klaver, Fockeline Ouwerkerk

Synopsis: Omroep MAX

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.