Op déze datum kijk je naar een nieuw seizoen van ‘Wie is de Mol?’

Dit jaar werd er al een Mol ontmaskerd, maar er is nóg een saboteur bezig geweest. Al in juni staat er namelijk een splinternieuw, extra seizoen van Wie is de Mol? op het programma met onbekende Nederlanders. Wij vertellen je er alles over.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Wie is de Mol?’ is in juni terug

Op 9 maart kregen we eindelijk antwoord op die grote vraag: wie is de Mol? Anna Gimbrère bleek de boel te saboteren en Fons Hendriks ging er met de winst vandoor. We hebben even kunnen bijkomen, maar gelukkig hoeven we het programma niet al te lang te missen. Er staat namelijk alweer een nieuw seizoen op de planning. Het gaat om een speciale jubileumeditie met onbekende Nederlanders.

Tien kandidaten zijn vertrokken naar het betoverende Oman, ogenschijnlijk voor een nieuw spelprogramma. Daar blijken ze ineens onderdeel uit te maken van het immens populaire Wie is de Mol?. Er is een saboteur in hun midden die ze zullen moeten ontmaskeren. Vanaf vrijdag 28 juni zie je hoe het de deelnemers vergaat.

Dit kun je verwachten van dit speciale seizoen van ‘Wie is de Mol?’

Voor het eerst zijn het onbekende Nederlanders die het speelveld betreden. Hiermee volgt WIDM het voorbeeld van onze zuiderburen, die in De Mol ook altijd met onbekende kandidaten werken. Ook De Verraders kwam eerder dit jaar voor het eerst met een editie zónder BN’ers.

Het spel is verder zoals we het gewend zijn. De kandidaten moeten opdrachten uitvoeren in valleien, op hagelwitte stranden en in zandduinen, waarbij er één iemand is die probeert zo min mogelijk geld in de groepspot te brengen. Normaal gesproken gebeurt dit onder leiding van Rik van de Westelaken, nu is het Hila Noorzai die de presentatie op zich neemt. Je kunt haar kennen van EenVandaag, maar ook van het 22ste seizoen van WIDM. Ook goed om te weten: de afleveringen worden niet uitgezonden op tv. Je kunt ze in plaats daarvan streamen op NLZIET (via NPO Start).

📺 Altijd alles weten over de nieuwste films en series op de Nederlandse televisie? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Dit wordt het uitzendschema van het seizoen

De eerste twee afleveringen verschijnen dus op vrijdag 28 juni op NPO Start. Vanaf dan kijk je vier weken lang naar twee afleveringen per week. Dit alles levert het volgende uitzendschema op:

AfleveringWeekdagDatum
1Vrijdag28 juni 2024
2Vrijdag28 juni 2024
3Vrijdag5 juli 2024
4Vrijdag5 juli 2024
5Vrijdag12 juli 2024
6Vrijdag12 juli 2024
7Vrijdag19 juli 2024
8Vrijdag19 juli 2024
Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.