Komt er nog een seizoen van ‘De Verraders’ met onbekenden?

Het nieuwste seizoen van De Verraders is inmiddels tot een einde gekomen. Deze keer waren het geen bekende koppen, maar mochten onbekende Nederlanders als Verrader of Getrouwe op jacht naar de zilverschat. Veel kijkers vragen zich af of er nog een seizoen met onbekenden komt. Of is het volgende seizoen van De Verraders weer als vanouds met BN’ers?

‘De Verraders’ was dit jaar met onbekende Nederlanders

In februari ging het splinternieuwe seizoen van De Verraders van start. Drie seizoenen lang waren het BN’ers geweest die in het programma streden om de winst, maar deze keer deden er alleen maar onbekende Nederlanders mee. In totaal namen 22 deelnemers plaats aan de ronde tafel. Zij werden gekroond tot Verrader of Getrouwe.

Komt er nog een seizoen van ‘De Verraders’ met onbekende Nederlanders?

Het volgende seizoen zal gewoon weer met bekende Nederlanders zijn, zo kondigt Tina Nijkamp aan in haar podcast Tina’s TV Update. In september starten de opnames. Erg gek is deze keuze niet, want de kijkcijfers van de variant met onbekende Nederlands viel behoorlijk tegen…

Mede-bedenker van De Verraders Jasper Hoogendoorn liet voor de start van dit seizoen aan Veronica Superguide weten dat het programma zich al zodanig had bewezen dat bekende gezichten niet meer nodig waren om kijkers te trekken. Inmiddels is hij waarschijnlijk op zijn woorden terug gekomen, want het seizoen met onbekende Nederlanders trok dus weldegelijk een stuk minder kijkers dan eerdere seizoenen mét BN’ers. Vandaar dat het volgende seizoen wel weer gewoon met bekende koppen zal zijn. We kunnen er waarschijnlijk over precies een jaar naar kijken. Tussendoor komt er ook nog een Halloween-versie met BN’ers.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op de Nederlandse tv? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Meer informatie over de serie

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.