Wanneer komt ‘The Witcher’ seizoen 4 op Netflix?

Het bloedstollende derde seizoen van The Witcher is op donderdag 28 juni van start gegaan op Netflix. Het bestaat uit twee delen, waardoor we nog drie afleveringen tegoed hebben. Maar hoe gaat het daarna? Is het dan voorgoed afgelopen of komen er nog nieuwe afleveringen? Oftewel: komt er een The Witcher seizoen 4 op Netflix? En wanneer dan? In dit artikel vind je alle informatie die we tot nu toe weten.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een The Witcher seizoen 4?
📅 Wanneer komt seizoen 4?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘The Witcher’ seizoen 4?

De makers van The Witcher zijn nog lang niet klaar met de serie. Zij hebben namelijk aangekondigd dat er nog een vierde en zelfs nog een vijfde seizoen gaat komen. Er vindt wel een belangrijke verschuiving plaats. Henry Cavill is er na het derde seizoen helaas niet meer bij, zoals je ook hieronder kunt zien. Hij draagt het stokje over aan Liam Hemsworth (The Hunger Games).

Wanneer komt ‘The Witcher’ seizoen 4 op Netflix Nederland?

Op dit moment is het dus wel al bekend dat er een vierde seizoen van The Witcher komt, maar weten we nog niet wanneer we ernaar kunnen kijken. De kans is groot dat het pas in 2025 zover is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Waar gaat het verhaal van ‘The Witcher’ over?

Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

TitelThe Witcher
Jaar2019-
SoortSerie
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,1 uit 522.000 stemmen
MakerLauren Schmidt
CastHenry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Lars Mikkelsen, Joey Batey, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Judit Fekete

Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.