Yes! Het eerste deel van ‘The Witcher’ seizoen 3 is nu te bingen

The Witcher is terug! Na bijna twee jaar lang wachten, trakteert Netflix ons vandaag op de eerste vijf afleveringen van het derde seizoen. Voor een laatste keer kruipt Henry Cavill in de huid van Geralt.

Meer leuk film- en serienieuws van deze week
✈️ Gloednieuwe serie Hijack met Idris Elba is van start gegaan
🍿 Déze 68 titels komen naar Netflix in juli
🦸 Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft online releasedatum te pakken

Dit staat er te gebeuren in ‘The Witcher’ seizoen 3

In het langverwachte derde seizoen van The Witcher moet Geralt Ciri helpen onderduiken. Ze worden door Yennefer naar het beschermde fort van Aretuza gebracht, in de hoop daar meer te weten te komen over de onontdekte krachten van het meisje. Maar er staat hen iets heel anders te wachten… waaronder politieke corruptie en verraad.

Voor de laatste keer is Henry Cavill te zien als Geralt, want hij wordt de komende twee seizoenen vervangen door Liam Hemsworth. Hij wordt in dit derde seizoen bijgestaan door andere bekende castleden als Freya Allan (prinses Ciri), Anya Chalotra (Yennfer) en Mimi Ndiweni (Fringilla).

We hebben nog drie afleveringen tegoed

Het derde seizoen van The Witcher is opgedeeld in twee delen. Netflix heeft vandaag, op donderdag 29 juni, de eerste vijf afleveringen live gezet. Omdat het seizoen in totaal uit acht afleveringen bestaat, hebben we er nog drie tegoed. Die worden op donderdag 27 juli verwacht. Hieronder vind je het uitzendschema van het derde seizoen.

Daarmee is het verhaal ook nog niet klaar. Het is namelijk nu al bekend dat er een vierde en zelfs een vijfde seizoen zullen volgen van de populaire serie. Niet met Henry Cavill dus, maar met het broertje van Thor-acteur Chris Hemsworth in de hoofdrol. Daar moeten we wel nog even op wachten: het vierde seizoen wordt pas in 2025 verwacht.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag29 juni 2023
2Donderdag29 juni 2023
3Donderdag29 juni 2023
4Donderdag29 juni 2023
5Donderdag29 juni 2023
6Donderdag27 juli 2023
7Donderdag27 juli 2023
8Donderdag27 juli 2023

Meer informatie over ‘The Witcher’

Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.

TitelThe Witcher
Jaar2019-
SoortSerie
TaalEngels
Duur5 seizoenen
CategorieActie, Avontuur, Fantasy
IMDb8,1 uit 522.000 stemmen
MakerLauren Schmidt
CastHenry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Lars Mikkelsen, Joey Batey, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Judit Fekete

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.