Wanneer komt ‘Sleepers’ seizoen 3 op Videoland?

Het tweede seizoen van van de geprezen Nederlandse misdaadserie Sleepers is helaas tot een einde gekomen. Gelukkig komt Videoland nu met heel goed nieuws, want we zijn nog niet van de corrupte agent Martin af. Sleepers krijgt ook een derde seizoen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Sleepers’ krijgt een derde seizoen

In het eerste seizoen van Sleepers volgden we de corrupte agent Martin, gespeeld door Robert de Hoog. Hij is in het tweede seizoen terug en bevindt zich nog steeds op een dunne lijn tussen de criminele onderwereld en de ‘bovenwereld’ van de recherche. Zijn vrouw Noura confronteert hem met zijn dubbelleven en zet hem de deur uit. Ondertussen werkt zijn familie zich steeds verder in de nesten.

Het eerste seizoen van Sleepers was een gigantisch succes. De Videoland Original werd verkocht aan verschillende landen en wist een hele hoop kijkers te trekken. Ook het tweede seizoen wordt weer overspoeld met lovende reacties. Dat er dus aan een derde seizoen gedacht werd, is geen verrassing. Maar lange tijd was het niet duidelijk of dat écht op de planning stond. Gelukkig komt showrunner én hoofdrolspeler Robert de Hoog nu met het verlossende woord: het derde seizoen gaat er inderdaad komen.

Wanneer komt ‘Sleepers’ seizoen 3 op Videoland?

Het is op dit moment wel duidelijk dát er een Sleepers seizoen 3 gemaakt gaat worden door Videoland, maar wanneer we ernaar kunnen kijken weten we niet. Zodra we meer informatie krijgen van de streamingdienst, delen we dit direct met je via je mail, onze website en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Waar gaat het verhaal van ‘Sleepers’ over?

Rechercheur Martin Oudkerk is als 18-jarige jongen door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd, zodat hij later informatie door kan spelen. Martins wereld verandert als Henk wordt vermoord door een nieuwe groep nietsontziende criminelen. Als zij Martin dwingen informatie door te geven, moet hij alles op alles zetten om zichzelf staande te houden en zijn gezin te beschermen. Als Martin uiteindelijk geen kant meer op kan, wordt hij gedwongen grenzen over te gaan.

TitelSleepers
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
CastRobert de Hoog, Teun Kuilboer, Julmar Simons (Rapper Adje), Maryam Hassouni, Hans Kesting

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.