Populaire Nederlandse serie ‘Sleepers’ is terug op Videoland met nieuwe afleveringen

In december 2022 konden Videoland-abonnees genieten van de Nederlandse misdaadserie Sleepers. En dat deden ze massaal. Het eerste seizoen kreeg lovende recensies, werd door een hele hoop mensen gebinged en smaakte snel naar meer. Gelukkig is vanaf vandaag het tweede seizoen óók al te streamen. Acht weken lang zal er elke vrijdag een nieuwe aflevering online verschijnen.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

‘Sleepers’ werd als de bliksem verlengd met tweede seizoen

Videoland verlengde Sleepers razendsnel met een tweede seizoen. Al voor de lancering van de allereerste zes afleveringen wisten we dat het daar niet bij zou blijven, wat laat zien hoeveel vertrouwen de streamingdienst had in hun nieuwe productie.

Fans kunnen sinds vrijdag 15 december de nieuwe afleveringen bingen. En het nieuwe seizoen belooft nog spannender te worden dan het vorige, zo teast hoofdrolspeler en showrunner Robert de Hoog:

“Na het succes van het eerste seizoen van ‘Sleepers’ zijn we met onze fantastische cast en crew keihard aan de slag gegaan om het tweede seizoen van Sleepers nog beter te laten worden dan het eerste. Het nieuwe seizoen is nog spannender, tragischer en visueel rijker dan het eerste geworden en daar ben ik ontzettend trots op. Er zijn een aantal nieuwe acteurs die het publiek zullen gaan verbazen met hun krachtige performances naast de vertrouwde ijzersterke namen van onze cast. Dit seizoen dalen we af in de krochten van de hel waar Martin Oudkerk in is beland. Nietsontziend geweld zal zijn familie meesleuren de afgrond in en Martin zal voorgoed met zijn demonen moet afrekenen om te overleven. Ik kan niet wachten om dit tweede seizoen van ‘Sleepers’ aan Nederland en rest van de wereld te laten zien.”
– Robert de Hoog

Hier gaat seizoen 2 over

Corrupte agent Martin is in het tweede seizoen terug en bevindt zich nog steeds op een dunne lijn tussen de criminele onderwereld en de ‘bovenwereld’ van de recherche. Zijn vrouw Noura (deze keer niet vertolkt door Maryam Hassouni, maar door Sinem Kavus) dreigt zijn ware identiteit te ontdekken. Martin moet alles op alles zetten om zijn geheim te bewaren, ook als zijn collega’s onraad ruiken. Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste teaser.

Waar gaat het verhaal van ‘Sleepers’ over?

Rechercheur Martin Oudkerk is als 18-jarige jongen door zijn criminele stiefvader Henk naar de politieschool gestuurd, zodat hij later informatie door kan spelen. Martins wereld verandert als Henk wordt vermoord door een nieuwe groep nietsontziende criminelen. Als zij Martin dwingen informatie door te geven, moet hij alles op alles zetten om zichzelf staande te houden en zijn gezin te beschermen. Als Martin uiteindelijk geen kant meer op kan, wordt hij gedwongen grenzen over te gaan.

TitelSleepers
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
GenreMisdaad, Drama
CastRobert de Hoog, Teun Kuilboer, Julmar Simons (Rapper Adje), Maryam Hassouni, Hans Kesting

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.