Wanneer komt ‘Extraordinary’ seizoen 2 op Disney+?

Op 25 januari 2023 verscheen de gloednieuwe komedieserie Extraordinary op Disney+ en gelijk werd deze door heel veel mensen gebinged. Maar met slechts acht korte afleveringen én een gigantische cliffhanger is het niet gek dat we direct veel vragen krijgen over een vervolg. Komt er nog een nieuw seizoen? En wanneer verschijnt Extraordinary seizoen 2 op Disney+? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Komt er een seizoen 2 van ‘Extraordinary’?

Yes, goed nieuws! Disney+ heeft nog vóór de release van het eerste seizoen van Extraordinary bekendgemaakt dat er ook een tweede seizoen gaat komen. De streamingdienst heeft dus een rotsvast vertrouwen in de Britse komedieserie, die op 25 januari in première ging en nu al een topscore van een dikke 8 ontvangt op beoordelingssite IMDb. De productie van het tweede seizoen is zelfs al begonnen, zo liet de streamingdienst onlangs weten.

Wanneer komt ‘Extraordinary’ seizoen 2 op Disney+?

Een releasedatum van het tweede seizoen is tot dusver helaas nog niet bekendgemaakt. De productie is gestart, dus misschien is het sneller dan verwacht zover. Bij meer duidelijkheid laten we het je als eerste weten via je mail en onze social media-kanalen.

Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen

Waar gaat het verhaal van ‘Extraordinary’ over?

Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht krijgt. Behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangs burger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieus zwerfdier – dat ze zich niet overgeeft aan zelfmedelijden. Stuurloos in een verwarrende wereld en gewapend met niets meer dan wat hoop en heel veel wanhoop gaat Jen op zoek naar haar superkracht – als ze er al een heeft. Maar ze ontdekt dat het ook fijn is als het gewoon goed met haar gaat.

TitelExtraordinary
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieKomedie
IMDb8 uit 722 stemmen
RegisseurEmma Moran
CastMáiréad Tyers, Sofia Oxenham, Bilal Hasna, Luke Rollason

Veelgestelde vragen


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.