Waar kun je de serie ‘Extraordinary’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Extraordinary (2023) online kijken kunnen. Hierin bevinden we ons in een wereld waarin iedereen vanaf zijn achttiende een superkracht heeft. Alleen de 25-jarige Jen lijkt die van haar maar niet te kunnen vinden. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Extraordinary’ (2023) online kijken?

Extraordinary ging op woensdag 25 januari in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

Disney+➡️ Ga meteen naar Extraordinary bij Disney+ in Nederland. Het eerste seizoen van de serie ging in Nederland op woensdag 25 januari 2023 in première.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazons streamingdienst Prime Video heeft helaas Extraordinary niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van ‘Extraordinary’ (2023)

Welkom in een wereld waarin iedereen boven de 18 een superkracht krijgt. Behalve de 25-jarige Jen, die zich een tweederangs burger voelt. Gelukkig zorgen Jens huisgenoten – Carrie, Kash en een mysterieus zwerfdier – dat ze zich niet overgeeft aan zelfmedelijden. Stuurloos in een verwarrende wereld en gewapend met niets meer dan wat hoop en heel veel wanhoop gaat Jen op zoek naar haar superkracht – als ze er al een heeft. Maar ze ontdekt dat het ook fijn is als het gewoon goed met haar gaat.

Extraordinary | Official Trailer | Hulu

Streaming informatie over de serie

TitelExtraordinary
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
RegisseurEmma Moran
CastMáiréad Tyers, Sofia Oxenham, Bilal Hasna, Luke Rollason

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.