Wanneer begint het nieuwe seizoen van ‘De Avondshow met Arjen Lubach’?

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden sinds de laatste aflevering van De Avondshow met Arjen Lubach. In de latenightshow neemt presentator Arjen Lubach het laatste nieuws door op satirische wijze. Veel kijkers vragen zich echter af wanneer het programma volgend jaar op de buis terugkeert. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: Wanneer begint het nieuwe seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach in 2024? Kleine spoiler: de eerste aflevering verschijnt wellicht al eerder dan je denkt.

→ Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘De Avondshow met Arjen Lubach’ keert begin 2024 terug op tv

Dit jaar verschijnt alweer het vijfde seizoen van het avondprogramma van Arjen Lubach. De eerste aflevering ooit werd op 21 februari 2022 uitgezonden. Dit programma is de opvolger van Zondag met Lubach, dat in 2014 voor het eerst op tv verscheen. Daar werd eveneens het laatste nieuws op satirische wijze doorgenomen, maar dan wekelijks op zondagavond.

In De Avondshow met Arjen Lubach neemt Arjen Lubach echter iedere werkdag van maandag tot en met donderdag het nieuws door. Dit doet hij niet alleen, want ook verslaggevers Tex de Wit, Diederik Smit, Jonathan van het Reve en Soumaya Ahouaoui verschijnen regelmatig in het programma. Afgelopen weken is er weer genoeg nieuws bijgekomen, waardoor het hoog tijd is dat de dagelijkse latenightshow ons bijpraat. Goed nieuws, want de eerste aflevering verschijnt deze maand alweer op tv. Op maandag 22 januari om 22:10 uur op NPO 1 om precies te zijn.

Hoeveel aflevering heeft het nieuwe seizoen ‘De Avondshow met Arjen Lubach’ eigenlijk?

Arjen Lubach bespreekt het laatste nieuws dus iedere werkdag (ma-do) vanaf 22 januari 2024. Maar hoeveel episodes heeft het programma? Vorig seizoen telde 35 afleveringen, wat neerkomt op bijna negen weken. Ook aankomend seizoen kunnen we weer rekenen op veel satire. In totaal zal De Avondshow met Arjen Lubach namelijk tien weken lang te zien zijn. Dit betekent dat het gehele seizoen uit 40 afleveringen zal bestaan en de laatste op 28 maart 2024 verschijnt.

Alle afleveringen worden van maandag tot en met donderdag om 22:10 uur op NPO 1 uitgezonden. Er is echter een kans dat er op een dag geen aflevering verschijnt. Wedstrijden van het Nederlands elftal worden namelijk op NPO 1 of NPO 3 uitgezonden. De oefeninterland tegen Duitsland staat op dinsdag 26 maart 2024 gepland. Het is echter nog niet bekend op welke zender de match te zien is. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over ‘De Avondshow met Arjen Lubach’

Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws.

TitelDe Avondshow met Arjen Lubach
Jaar2022-
SoortTv-programma
Duur5 seizoenen
TaalNederlands
CategorieActualiteitenprogramma
PresentatorenArjen Lubach

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.