Waar kun je de serie ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ (2024) online kijken in Nederland?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Walking Dead: The Ones Who Live (2024) online kijken kunnen. Deze The Walking Dead spin-off draait om Rick Grimes en Michonne en stamt uit 2024. In dit artikel geven wij aan of je hem op het moment van schrijven kunt bekijken op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ (2024) online kijken?

Een paar jaar geleden moesten we helaas afscheid nemen van de hitserie The Walking Dead. Na elf seizoenen kwam de populaire serie tot een einde. Toch is het verhaal nog niet helemaal klaar, want er verschijnen nog steeds spin-offs. Zo is het in 2024 tijd voor The Walking Dead: The Ones Who Live, een nieuwe serie die zich richt op de personages Rick Grimes en Michonne. Het is de vijfde spin-off van de franchise. Op de Amerikaanse tv-zender AMC gaat de serie op 25 februari 2024 van start en via hun gratis online videoplatform is hij vanaf die datum tevens online te volgen. Maar hoe kunnen we hier in Nederland naar kijken? Hoewel de originele serie hier wél te vinden is, staat de splinternieuwe spin-off op het moment van schrijven niet op een streamingdienst en zijn hier ook geen plannen voor. Toch kun je in februari wel naar The Walking Dead: The Ones Who Live kijken door het gebruik van een goede VPN. ➝ Lees hier uitleg en tips over het gebruik van een VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar TWD: The Ones Who Live bij de Amerikaanse streamingdienst AMC kijken (vanaf de première op 25 februari). Bekijk altijd zelf of het gebruik van een VPN niet in strijd is met de algemene voorwaarden van een video on demand-platform. In een paar simpele stappen werkt het gebruik van dit systeem als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar The Walking Dead: The Ones Who Live bij de gratis streamingdienst AMC en begin met kijken! 🍿

Momenteel biedt deze methode de enige bij ons bekende mogelijkheid om vanuit Nederland online te kijken naar de serie. Hieronder staan de streamingopties nog eens op een rijtje.

🌎 AMC➡️ Lees direct alles over streaming van The Walking Dead: The Ones Who Live met een VPN. De gratis streamingdienst AMC is namelijk niet beschikbaar vanuit Nederland, maar met een goede VPN kun je wel toegang tot het video on demand-platform in de Verenigde Staten krijgen. Daar maakt The Walking Dead: The Ones Who Live vanaf 25 februari 2024 onderdeel uit van het aanbod.
⛔️ Disney+The Walking Dead: The Ones Who Live is momenteel niet te zien op Disney+. De kans is wel aanwezig dat de serie hier in de toekomst heen komt, omdat het productiebedrijf AMC is. Op Disney+ kijk je op dit moment wel naar The Walking Dead. 👉 Bekijk direct The Walking Dead op Disney+.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Hier kijk je wel naar Fear the Walking Dead en The Walking Dead: World Beyond. 👉 Bekijk direct de The Walking Dead spin-offs bij Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix. Op Netflix kijk je wel naar de 11 seizoenen van The Walking Dead.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar omdat The Walking Dead: The Ones Who Live een serie is kun je hem hier niet vinden.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Walking Dead: The Ones Who Live’ (2024)

Het liefdesverhaal van Rick Grimes en Michonne werd veranderd door een veranderde wereld. Ze werden uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Kunnen ze elkaar (en wie ze waren) vinden in een wereld die anders is dan ze ooit gezien hebben?

Streaming informatie over de serie

TitelThe Walking Dead: The Ones Who Live
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Horror, Sciencefiction
CastAndrew Lincoln, Danai Gurira, Lesley-Ann Brandt, Pollyanna McIntosh

Synopsis: AMC

Let op: het gebruik van een VPN om films, series en sport te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.