Waar kun je de serie ‘The Walking Dead’ (2010-2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Walking Dead (2022) online kijken kunnen. Het verhaal van deze zombieserie met 11 seizoenen is wereldwijd populair en hij krijgt op de internationale filmdatabase IMDb dan ook een gemiddelde score van 8,1 uit 1 miljoen stemmen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, HBO Max, Netflix, Amazon Prime Video, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Walking Dead’ (2010-2022) online kijken?

Het is momenteel mogelijk om online naar alle 11 seizoenen van de zombieserie The Walking Dead te kijken. Ook het nieuwste deel met aflevering 17-24. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst deze titel momenteel in het aanbod Nederland heeft opgenomen.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar The Walking Dead bij Disney+. Bij dit video on demand-platform zijn alle 11 seizoenen van de serie momenteel te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken bij de keuze voor een voordeliger jaarabonnement.
✅ NetflixDeze serie is op het moment tevens met 10 seizoenen te zien bij Netflix. Van het nieuwste seizoen 11 zijn enkel de eerste 8 afleveringen (deel 1) te zien, terwijl deel 2 en 3 alleen op Disney+ staan op het moment van schrijven.
⛔️ Amazon Prime VideoMomenteel kun je deze serie niet kijken bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de zombieserie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is The Walking Dead nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Walking Dead’ (2022)

Deze serie volgt een groep overlevenden tijdens de zombie-apocalyps. Soms worden de onderlinge conflicten zo link dat sommigen bereid zijn om alles te doen om te overleven.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Walking Dead
Jaar2010-2022
SoortSerie
Duur11 seizoenen
TaalEngels
CategorieHorror, Drama, Thriller
IMDb8,1 uit 1.000.000 stemmen
MakerFrank Darabont
CastNorman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Danai Gurira, Andrew Lincoln, Christian Serratos, Josh McDermitt, Chandler Riggs, Seth Gilliam

Synopsis: Disney+