Waar kun je de serie ‘Walker’ (2021-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Walker (2021-) online kijken kunnen. Deze titel telt inmiddels alweer drie seizoenen is wereldwijd geliefd bij kijkers. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Walker’ (2021-) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdienst in Nederland die Walker vertoont. De eerste twee volledige seizoenen zijn er nu dan ook te zien, net als de nieuwe afleveringen van het derde seizoen sinds oktober 2022. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Walker bij Viaplay. Hier zijn alle drie seizoenen van de serie momenteel te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Walker niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Walker’ (2021-)

Cordell Walker is weduwnaar en vader van twee kinderen met een eigen morele code. Hij keert terug naar Austin nadat hij twee jaar undercover heeft gewerkt en ontdekt dat er thuis nog harder moet worden gewerkt.

Streaming informatie over de serie

TitelWalker
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
IMDb6,0 uit 12.000 stemmen
CategorieActie, Misdaad, Drama
CastJared Padalecki, Lindsey Morgan, Molly Hagan

Synopsis: Viaplay