Prequel van hitserie ‘Walker’ komt binnenkort naar Viaplay

Fan van de serie Walker op Viaplay? Dan hebben we goed nieuws voor je, want binnenkort gaat ook de spin-off Walker: Independence van start op de streamingdienst! Deze serie neemt ons mee naar de late jaren 1800 en belooft net zo spannend te worden als de originele serie. De eerste aflevering is op 18 maart te zien.

🚨 Update 8 februari: Eerder was bekendgemaakt dat Walker: Independence op 7 februari 2023 naar Viaplay zou komen, maar de streamingdienst heeft aan ons laten weten dat de release uitgesteld is. De nieuwe datum is dus zaterdag 18 maart 2023.

‘Walker’ is binnenkort wekelijks te zien

In deze gloednieuwe serie volgen we Abby Walker, een welgestelde vrouw uit Boston. Tijdens een reis naar het Westen wordt haar man voor haar ogen vermoord. Terwijl ze op zoek gaat naar wraak, ontmoet ze de sympathieke schurk Hoyt Rawlins. Samen vertrekken ze naar Independence in Texas, waar ze in aanraking komen met verschillende bewoners. De hoofdrollen worden gespeeld door Katherine McNamara (Arrow) en Matt Barr (die ook te zien was in Walker zelf).

Viaplay zet de eerste aflevering van Walker: Independence op zaterdag 18 maart live, waarna iedere week een gloednieuwe aflevering volgt. Eerder had de streamingdienst laten weten dat het al begin februari zover zou zijn, maar de première is helaas uitgesteld. Het nieuwe uitzendschema ziet er als volgt uit.

AfleveringTitelWeekdagReleasedatum
1“Pilot”Zaterdag18 maart 2023
2“Home to a Stranger”Zaterdag25 maart 2023
3“Blood & Whiskey”Zaterdag1 april 2023
4“Pax Romana”Zaterdag8 april 2023
5“Friend of the Devil”Zaterdag15 april 2023
6“Random Acts”Zaterdag22 april 2023
7“The Owl and the Arrow”Zaterdag29 april 2023
8“The Death of Mary Collins”Zaterdag6 mei 2023
9“Strange Bedfellows”Zaterdag13 mei 2023
10“All In”Zaterdag20 mei 2023
11“The Pittsburgh Windmill”Zaterdag27 mei 2023

Nog meer nieuwe films en series op Viaplay in februari

In februari op Viaplay komen behoorlijk wat nieuwe titels naar Viaplay. Benieuwd welke releases er op de planning staan? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over ‘Walker: Independence’

Deze spin-off van de hitserie Walker speelt zich af in de late jaren 1800. Dit verhaal volgt Abby Walker, een welgestelde vrouw uit Boston wiens man voor haar ogen wordt vermoord tijdens hun reis naar het Westen, terwijl haar pad kruist met Hoyt Rawlins, een sympathieke schurk op zoek naar een doel.

TitelWalker: Independence
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Actie, Misdaad
IMDb6,9 uit 782 stemmen
MakersSeamus Kevin Fahey, Anna Fricke
CastKatherine McNamara, Matt Barr, Katie Findlay, Greg Hovanessian, Philemon Chambers, Justin Johnson Cortez, Lawrence Kao, Gabriela Quezada

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.