Eerste beelden van ‘Virgin River’ seizoen 4 zijn nu te zien

Het vierde seizoen van Virgin River (2019–) is onderweg naar Netflix. Op 20 juli 2022 is het eindelijk zover en kunnen we ons weer onderdompelen in de perikelen van Mel, Jack en de anderen. Vandaag heeft de streamingdienst bovendien eindelijk de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen onthuld.

Netflix onthult eerste beelden van ‘Virgin River’ seizoen 4

In de onderstaande Instagram-post werden de eerste beelden van Virgin River seizoen 4 met ons gedeeld. Een trailer is er helaas nog niet, maar nu kunnen we dus wel eindelijk onze favoriete personages terugzien.

Nog meer beelden van Virgin River seizoen 4

Hieronder vind je nog meer nieuwe beelden van Virgin River sezoen 4. Hierop verschijnen de nieuwe castleden, Kai Bradbury en Mark Ghanimé, voor het eerst. Op de linkerfoto is Bradbury te zien in de rol van Denny Cutler, de kleinzoon van Doc. Hij komt naar Virgin River om een band op te bouwen met zijn opa, maar draagt een groot geheim met zich mee. Rechts zien we Ghanimé als Dr. Cameron Hayek, de nieuwe knappe dokter in het stadje die de harten van alle vrouwen op hol laat slaan.

In het nieuwe seizoen keren ook vertrouwde acteurs als Alexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey en Nicola Cavendish weer terug.

Wanneer komt ‘Virgin River’ seizoen 4 op Netflix?

Het vierde seizoen van Virgin River wordt op woensdag 20 juli 2022 (om 09:00 ‘s ochtends Nederlandse tijd) gelanceerd. Alle afleveringen verschijnen allemaal tegelijkertijd op de streamingdienst. Dat wordt bingen! Netflix heeft bovendien bekendgemaakt dat het seizoen extra lang duurt, met twaalf afleveringen van een uur. Andere seizoenen telden maar tien afleveringen.

Meer informatie over de serie

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

TitelVirgin River
Jaar2019–
SoortSerie
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 35.000 stemmen
Release datum20 juli 2022 (09:00 ‘s ochtends Nederlandse tijd)
MakersSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix
Beeld: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.