Netflix deelt langverwachte trailer van Stranger Things seizoen 4B

Vanmiddag deelden we op onze website nog de 5 interessantste fan-theorieën over Stranger Things seizoen 4B. Luttele uren later bracht Netflix de laatste trailer van het tweede deel van seizoen 4 naar buiten. Genoeg beelden om weer over te speculeren dus. Volume 2 bestaat uit twee afleveringen, aflevering 8 (1 uur en 25 minuten) en aflevering 9 (2 uur en 20 minuten). Je ziet ze vanaf 1 juli 2022 om 09:00 uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) op de streamingdienst.

Verhaal en informatie van Stranger Things op Netflix

In het vierde seizoen is het zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

TitelStranger Things
Jaar2016-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasie, Horror
IMDb8,7 uit 991.000 stemmen
Release datum1 juli 2022 (Volume 2 van seizoen 4)
MakersMatt Duffer, Ross Duffer
CastWinona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke, Priah Ferguson
KijkenBekijk direct op Netflix

Afbeelding: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.