Trailer | Mocro Maffia (seizoen 4) | Videoland

Op 28 januari 2022 gaat het vierde seizoen van Mocro Maffia van start bij Videoland. Dit seizoen zal 8 afleveringen tellen. De streamingdienst lanceerde op vrijdagochtend 14 januari, twee weken voor de première, de officiële trailer. Je bekijkt hem direct hierboven.

Ook kun je via de onderstaande rode knop alles te weten komen over de nieuwe aflevering en bekijk je hier ons gesprek met Walid & Marouane uit de cast van de Nederlandse hitserie. Zij gaven in de video aan dat S4 “shockerend” wordt en dat we een “andere kant” van een aantal karakters te zien gaan krijgen. Spannend dus!

Mocro Maffia (serie, 4 seizoenen): verhaal

In het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.


Synopsis: Videoland