Mocro Maffia seizoen 4 is vanaf vandaag te zien op Videoland

Opnieuw weet Mocro Maffia records te breken bij Videoland door een verhoging van 30% in de kijkcijfers ten opzichte van eerdere seizoenen van de serie. Het grote succes van de serie werd direct beloond door de streamingdienst door te bevestigen dat er een vierde seizoen op komst was. Lees wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en het uitzendschema van Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland!

Waar gaat het verhaal van Mocro Maffia over?

In het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.

Titel: Mocro Maffia
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Misdaad
Cast: Achmed Akkabi, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee
IMDb: 8.1 uit 1.357 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland?

Let op: spoilers van seizoen 3! In het derde deel eindigt de serie op een waanzinnig kruispunt. Wat gaat er gebeuren nu Paus en Potlood oog in oog met elkaar staan? Wordt Potlood gespaard? En komt het ooit nog goed tussen Tatta en Paus na de dood van Joey en de vermeende ontrouw? Dit belooft wat voor het vierde seizoen!

Snel na de lancering van de korte film Mocro Maffia Meltem (op 10 december 2021) weten we wanneer het vierde seizoen van Mocro Maffia in première zal gaan. De vorige keer dat er een spinoff werd gelanceerd, was dit ook vlak voor de release van het nieuwe seizoen. Vanaf 28 januari 2022 zal deel 4 op Videoland te zien zijn met elke week een nieuwe aflevering.

→ De boeken van Mocro Maffia vind je hier 📚

Komt er een Mocro Maffia seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een vijfde seizoen van Mocro Maffia zal volgen. Zodra we meer weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Mocro Maffia seizoen 4?

Hieronder vind je de officiële trailer van het vierde seizoen van Mocro Maffia.