Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland | Nieuws, trailer en datum

Opnieuw weet Mocro Maffia records te breken bij Videoland door een verhoging van 30% in de kijkcijfers ten opzichte van eerdere seizoenen van de serie. Nu is het grote succes van de serie direct beloond door de streamingdienst door te bevestigen dat er een vierde seizoen op komst is. Lees wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en het uitzendschema van Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland!

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle films en series op Videoland kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Mocro Maffia over?

Romano en zijn mannen hebben al jaren een goed lopende cocaïne-handel in Amsterdam. Echter wanneer ‘de Paus’ na een ruzie voor zichzelf gaat werken, ontstaat er een groot conflict tussen Romano en de Paus. Schrijver Rein de Waard en journalist Matthijs volgen de situatie op de voet. Beide partijen doen er alles aan om hun handeltje te redden, dit zorgt voor moorden, complotten en verraad. Het loopt nog meer uit de hand wanneer de Paus de verloofde en baby van ‘Potlood’ vermoordt.

Titel: Mocro Maffia
Soort: Serie
Jaar: 2018
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Misdaad
Cast: Achmed Akkabi, Robert de Hoog, Mandela Wee Wee
IMDb: 8.1 uit 1.357 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Videoland

Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland?

Let op: spoilers van seizoen 3! In het derde deel eindigt de serie op een waanzinnig kruispunt. Wat gaat er gebeuren nu Paus en Potlood oog in oog met elkaar staan? Wordt Potlood gespaard? En komt het ooit nog goed tussen Tatta en Paus na de dood van Joey en de vermeende ontrouw? Dit belooft wat voor het vierde seizoen! Helaas weten we nog niet wanneer deel 4 zal verschijnen, maar naar verwachting zullen we nog tot 2022 moeten wachten.

  • Wanneer komt Mocro Maffia seizoen 4 op Videoland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Mocro Maffia naar Videoland komt, maar we weten wel dat de productie nog even zou kunnen duren. Daarom is de verwachting dat het vierde deel van de serie niet voor 2022 online komt te staan. Zodra we een exacte datum hebben, hoor je het via je mail.

  • Waar kun je Mocro Maffia online kijken: alleen op Videoland of ook op Netflix, Prime Video, etc.?

    Mocro Maffia is een Videoland Original-serie en is dus exclusief op deze streamingdienst te zien. De serie zal dan ook niet verschijnen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in Nederland.

→ De boeken van Mocro Maffia vind je hier 📚

Komt er een Mocro Maffia seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een vijfde seizoen van Mocro Maffia zal volgen. Zodra we meer weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Mocro Maffia seizoen 4?

Er is nog geen teaser of trailer van een vierde seizoen, maar hieronder vind je wel de trailer van het derde seizoen van de serie over de Marokkaanse maffia in Amsterdam om alvast in de stemming te komen.

Mocro Maffia 3 | Trailer