Waar kun je de film ‘Thor: Love and Thunder’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Thor: Love and Thunder (2022) online kijken kunnen. De Marvel-film over de God van de Donder (Chris Hemsworth) neemt ons mee op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Thor: Love and Thunder’ (2022) online kijken?

Gemiddeld komen de nieuwste films van studio’s die vallen onder The Walt Disney Company ongeveer 45-70 dagen na de bioscooppremière online bij Disney+. Thor: Love and Thunder kwam op dinsdag 5 juli 2022 naar de bios, waardoor we al verwachtten dat hij tussen 19 augustus en 13 september bij Disney’s streamingdienst te zien zou zijn. Net als alle andere Marvel-films en series. Inmiddels is de datum officieel bevestigd en kwam de film op donderdag 8 september naar de streamingdienst.

Disney+➡️ Ga nu naar Thor: Love and Thunder op Disney+ in Nederland. Hier is een grote collectie van titels van Marvel Studios te zien, waaronder natuurlijk ook de Thor-films.
🔜 Pathé ThuisDeze streamingdienst voegt de nieuwste bioscoopfilms van Marvel doorgaans snel na Disney+ aan het aanbod toe, waardoor ze er zonder abonnement te huur en te koop zijn. Zoek Thor: Love and Thunder bij Pathé Thuis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Thor: Love and Thunder niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Thor: Love and Thunder nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Thor: Love and Thunder’ (2022)

In Thor: Love and Thunder van Marvel Studios vinden we de God van de Donder (Chris Hemsworth) terug op een reis die hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar het pensioen van Thor wordt abrupt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr de Godenslachter, die de uitroeiing van de goden nastreeft.

Om de dreiging het hoofd te bieden roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en zijn ex-vriendin Jane Foster, die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer, Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een aangrijpend kosmisch avontuur om het mysterie rondom de wraak van de Godenslachter te ontrafelen. Gezamenlijk proberen ze hem te stoppen voordat het te laat is.

Streaming informatie over de film

TitelThor: Love and Thunder
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 59 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
RegisseurTaika Waititi
CastChris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompason, Natalie Portman, Matt Damon, Chris Pratt, Taika Waititi

Synopsis: Disney