Waar kun je de serie ‘The Spanish Princess’ (2019-2020) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘The Spanish Princess’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2019 met een IMDb-score van 6.9 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘The Spanish Princess’ uit 2019 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie The Spanish Princess is een titel uit het jaar 2019 in het genre ‘Geschiedenis’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.9, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ CANAL+ ➡️ Ga direct naar ‘The Spanish Princess’ bij CANAL+. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+ Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO Max HBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔️ Viaplay Bij Viaplay is The Spanish Princess nu niet te zien.
⛔ Pathé Thuis Je kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime Video Met een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIET Bij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+ In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMember Via het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ Netflix Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Spanish Princess kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtime Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ Videoland Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Spanish Princess.

Gratis online kijken naar The Spanish Princess

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie The Spanish Princess bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

We keren terug naar de intriges van het koninklijke Tudor-hof. The Spanish Princess is een levendig en boeiend verhaal, verteld vanuit het perspectief van de vrouwen. Het laat ook zijn licht schijnen over een stuk geschiedenis dat niet eerder is verteld: het leven van donkere mensen die woonden en werkten in het Londen van de 16e eeuw. Catharina van Aragon is de wilskrachtige prinses van Spanje, die als kind al was beloofd aan de Engelse troon. Ze komt aan in het grijze, regenachtige Engeland met haar glorieuze en diverse hofhouding, waaronder haar hofdames Lina, een Spaanse edelvrouw van Afrikaans-Iberische afkomst, en de lieve en vrijgevochten Rosa. Als haar echtgenoot prins Arthur plotseling overlijdt, lijkt Catharina de troon te verliezen. Tot ze een brutaal plan smeedt en haar pijlen richt op de nieuwe troonopvolger, de charismatische en eigenwijze prins Harry, die later zal regeren als koning Hendrik VIII.

Titel The Spanish Princess
Jaar 2019
Soort Serie
Categorie Geschiedenis
IMDb-cijfer Gemiddeld 6.9 uit 10
Synopsis: CANAL+