The Punisher en Jessica Jones gecanceld door Netflix

Helaas, het is dan eindelijk toch zo ver. Zojuist is bekendgemaakt dat zowel The Punisher als Jessica Jones zijn gecanceld door Netflix. Het enige gouden randje aan deze mededeling is dat er nog wel een Jessica Jones seizoen 3 aankomt. Helaas was The Punisher seizoen 2 het laatste. Dit betekent het einde van nieuwe Marvel serie seizoenen op Netflix. Wil je alle seizoenen van de beide series kijken? Die vind je op Netflix en hier.

The Punisher

Een voormalig marinier wil criminelen straffen die de moord op zijn gezin gepleegd hebben, maar hij raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

Marvel’s The Punisher: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix

Jessica Jones

Jessica Jones wordt door een traumatisch verleden gekweld. Ze benut haar talent als privédetective zodat ze haar belager kan vinden voordat hij meer kwaad aanricht in Hell’s Kitchen.

Marvel's Jessica Jones | Official Trailer [HD] | Netflix

Netflix Aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je op zoek bent naar de films en series van Netflix vind je die in het Netflix aanbod. Ook vind je op Streamwijzer het Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.