Waar kun je de film The Matrix (1999) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘The Matrix’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 1999 met een IMDb-score van 8.7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘The Matrix’ uit 1999 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film The Matrix is een titel uit het jaar 1999 in het genre ‘Sci-Fi’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 8.7, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar ‘The Matrix’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
✅ HBO MaxMomenteel stream je ‘The Matrix’ bij deze streamingdienst. 👉 Ga direct naar HBO Max in Nederland.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze film nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar The Matrix kijken in Nederland.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot The Matrix.

Gratis online kijken naar The Matrix

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film The Matrix bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Heb je ooit een droom gehad waarvan je zeker wist dat hij echt was? Wat als je niet wakker kon worden? Hoe zou je onderscheid kunnen maken tussen de droom en de werkelijkheid? Wanneer een mooie vreemdelinge (Carrie Ann Moss) computerhacker Neo (Keanu Reeves) naar een grimmige onderwereld leidt, ontdekt hij de schokkende waarheid – het leven zoals hij het kent is niets meer dan het complexe bedrog van een kwaadaardige cyberintelligentie. Neo sluit zich aan bij de legendarische en gevaarlijke rebellenstrijder Morpheus (Lawrence Fishburne) in de strijd om de illusie die de mensheid in slavernij houdt te vernietigen. Nu wordt elke beweging, elke seconde, elke gedachte een gevecht om in leven te blijven – om aan The Matrix te ontsnappen.

TitelThe Matrix
Jaar1999
SoortFilm
CategorieSci-Fi
IMDb-cijferGemiddeld 8.7 uit 10

Synopsis: HBO Max