Het eerste seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian op Disney Plus werd met veel enthousiasme ontvangen en zelfs beloond met een 9 op IMDb! Nu is gelukkig de komst van een tweede deel al bevestigd, maar veel fans vragen zich af wanneer seizoen 2 van The Mandalorian verwacht kan worden op Disney+ Nederland. Er is nog geen specifieke datum bekendgemaakt, maar tot nu toe is wel bekend dat dit in oktober 2020 zal zijn. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Mandalorian S2 op Disney Plus?

Waar gaat het verhaal van The Mandalorian over?

Het verhaal van The Mandalorian speelt zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi af. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

The Mandalorian krijgt een 9.0 uit 10 op IMDb.

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt The Mandalorian seizoen 2 op Disney Plus Nederland? Er is nog geen exacte datum bekendgemaakt, maar de productie van het tweede deel is al in volle gang. De maker, Jon Favreau, heeft bekendgemaakt dat seizoen 2 van The Mandalorian in oktober 2020 op Disney+ zal verschijnen.

Kom er een The Mandalorian seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er zal ook een derde seizoen van The Mandalorian komen! Meer hierover melden we op de pagina The Mandalorian seizoen 3 op Disney+.

Welke teaser of trailer is er van The Mandalorian seizoen 2?

Helaas is er nog geen trailer van het tweede seizoen, maar wel van deel 1 van de serie. Die trailer is hieronder te bewonderen!

The Mandalorian – Official Trailer 2 | Disney+ | Streaming Nov. 12

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 2 op Disney+ Nederland?

Seizoen 2 van The Mandalorian zal in de oktober 2020 in première gaan op Disney Plus Nederland.The Mandalorian seizoen 2 Disney Plus Nederland