Wat een goed nieuws! Al ruim voordat het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ is verschenen, wordt door Variety naar buiten gebracht naar aanleiding van contact met insiders dat er ook een derde seizoen van de populaire Star Wars-serie zal volgen.

De bronnen laten weten dat het filmen van seizoen 2 ongeveer een maand geleden ten einde is gekomen en dat ze nu bezig zijn met het onderzoeken van de avonturen van The Mandalorian seizoen 3. Volgens hen is de pre-productie dus begonnen. Ook zou de maker Jon Favreau al een tijd aan deel 3 van de serie aan het schrijven zijn.

Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Mandalorian S3 op Disney Plus?

Waar gaat het verhaal van The Mandalorian over?

Het verhaal van The Mandalorian speelt zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi af. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

The Mandalorian krijgt een 8.7 uit 10 op IMDb.

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus Nederland?

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney+ Nederland?

Het is helaas nog niet officieel bekend wanneer het derde seizoen van The Mandalorian op Disney+ zal volgen, maar als het filmen ongeacht de Coronacrisis door kan gaan lijkt de herfst van 2021 een realistische schatting.

Kom er een The Mandalorian seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Yes, er zal ook een derde seizoen van The Mandalorian komen! Meer hierover melden we op de pagina The Mandalorian seizoen 3 op Disney+.

Welke teaser of trailer is er van The Mandalorian seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer van deel 3, maar wel van seizoen 1 van de serie. Die trailer is hieronder te bewonderen!

The Mandalorian – Official Trailer 2 | Disney+ | Streaming Nov. 12