The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus | Nieuws, trailer en datum

Goed nieuws, want na twee zeer succesvolle seizoenen is er ook een derde deel van Star Wars-serie The Mandalorian in aantocht! Dit paradepaardje van Disney+ is zeer geliefd onder de abonnees en er zijn zelfs al meerdere spin-offs aangekondigd. Fans zijn echter benieuwd wanneer ze kunnen gaan genieten van het derde seizoen van de serie. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van The Mandalorian over?

Het verhaal van The Mandalorian speelt zich zo’n vijf jaar na Star Wars: Return of the Jedi af. Na de verhalen van Jango en Boba Fett verschijnt een andere krijger in het universum van Star Wars na de val van het Galactisch Keizerrijk. We volgen de beproevingen van een eenzame revolverheld, genaamd de Mandalorian, in de buitenste regionen van de Melkweg, ver van de autoriteiten van de Nieuwe Republiek.

Titel: The Mandalorian
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Makers: Jon Favreau
Cast: Pedro Pascal, Carl Weathers, Rio Hackford
IMDb: 8.7 uit 185,379 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Wanneer komt The Mandalorian seizoen 3 op Disney Plus Nederland?

→ Allerlei Mandalorian gadgets vind je hier, waaronder Baby Yoda knuffels, The Child Monopoly, een Mandalorian kalender en nog veel meer 🤩

Komt er een The Mandalorian seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is nog niet bekend of er ook een vierde deel van The Mandalorian zal komen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van The Mandalorian seizoen 3?

Helaas is er nog geen trailer van deel 3, maar wel van seizoen 2 van de serie. Die trailer is hieronder te bewonderen!