Waar kun je de serie ‘The Last of Us’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie The Last of Us (2023) online kijken kunnen. De serie is gebaseerd op de populaire videogame The Last of Us, is gemaakt door de regisseur van Chernobyl en heeft Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrollen. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘The Last of Us’ (2023) online kijken?

The Last of Us ging op maandag 16 januari in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

✅ HBO MaxMomenteel stream je The Last of Us bij HBO Max in Nederland. Het eerste seizoen van de serie is in Nederland op maandag 16 januari 2023 in première gegaan.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOok Amazons streamingdienst Prime Video heeft helaas The Last of Us niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Uitzendschema van ‘The Last of Us’ seizoen 1

Het eerste seizoen van The Last of Us bestaat in totaal uit negen afleveringen, die iedere week op de maandag op HBO Max verschenen. Zo liep dit seizoen van maandag 16 januari tot de seizoensfinale op maandag 13 maart. Bekijk hieronder het uitgebreide uitzendschema om dit allemaal nog even op een rij te zien.

AfleveringWeekdagReleasedatum
1Maandag16 januari 2023
2Maandag23 januari 2023
3Maandag30 januari 2023
4Maandag6 februari 2023
5Maandag13 februari 2023
6Maandag20 februari 2023
7Maandag27 februari 2023
8Maandag6 maart 2023
9Maandag13 maart 2023

Verhaal van ‘The Last of Us’ (2023)

The Last of Us speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Streaming informatie over de serie

TitelThe Last of Us
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Drama
RegisseursNeil Druckmann, Craig Mazin
CastPedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Storm Reid, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Lamar Johnson, Keivonn Woodard, Graham Greene, Elaine Miles, Ashley Johnson, Troy Baker

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.