Waar kun je de serie ‘Chernobyl’ (2019) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Chernobyl (2019) online kijken kunnen. De serie speelt zich af vanaf 26 april 1986 in de USSR. Na een explosie in de vroege ochtend in de kerncentrale van Tsjernobyl proberen fabrieksarbeiders de schade op te nemen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals HBO Max, Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Apple TV+, Viaplay, Videoland, Ziggo Movies & Series of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Chernobyl’ uit 2019 online kijken?

Met een fenomenale score van 9,4 uit 732.000 stemmen staat Chernobyl op het moment van schrijven bij IMDb op plek 5 van de best beoordeelde series aller tijden. Dit kijkcijferkanon van HBO won dan ook 10 Primetime Emmy’s. Er is één video on demand-platform die de uitzendrechten bezit. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst in Nederland momenteel alle afleveringen van de serie in haar aanbod opgenomen heeft.

💿 Bol➡️ Bekijk nu Chernobyl bij Bol. Je kunt de dvd of Blu-ray bij deze online winkel vinden.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je Chernobyl op HBO Max in Nederland. Sinds de Nederlandse lancering van deze streamingdienst in maart 2022 zijn alle afleveringen hier te zien.
Ziggo Movies & SeriesSinds 31 december 2021 is Chernobyl helaas niet meer te bekijken op Ziggo Movies & Series. Veel titels van HBO, waaronder EuphoriaThe SopranosThe WireWestworldGame of Thrones en dus ook deze serie werden toen uit het aanbod verwijderd vanwege de komst van HBO Max.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Je kunt momenteel niet bij de streamingdienst van The Walt Disney Company naar deze serie kijken.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Chernobyl niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Chernobyl nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Chernobyl’ (2019-)

Dit is het verhaal van het nucleaire ongeluk in 1986 – een van de ergste door mensen veroorzaakte rampen in de geschiedenis – en van de dappere mannen en vrouwen die offers hebben gebracht om Europa te redden van een onvoorstelbare ramp.

Streaming informatie over de serie

TitelChernobyl
Jaar2019-
SoortSerie
Duur1 seizoen met 5 afleveringen
TaalEngels
CategorieDrama, Geschiedenis, Thriller
IMDb9,4 uit 732.000 stemmen
MakersCraig Mazin
CastJared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson, Paul Ritter, Jessie Buckley, Adam Nagaitis, Sam Troughton, Robert Emms, Con O’Neill